Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van annak értelme, hogy...

Van annak értelme, hogy cigányként tanulok, ebben az országban?

Figyelt kérdés
A Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem megvan, de még megszeretném szerezni a mérlegképes könyvelőit, de az a szomorú, hogy az előbb említett végzettségemmel nem tudok elhelyezkedni.

2023. jan. 12. 04:40
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is előnyben részesíted az intelligenciát és gondolkodást a magoláshoz képest, örülnénk neked. :)
2023. jan. 13. 21:02
 32/43 anonim ***** válasza:
72%

Jézusom, te még mindig azon pörögsz, hogy SZERINTED nem lehet "és"-sel mondatot kezdeni? Pedig már be is linkeltem a szabályt rá. Ne demonstráld már tovább, hogy ennyire nem fogod fel. Amúgy sem hozzád beszéltem. Ugord már át légyszíves a bejegyzéseimet, és ne érezd szükségét annak, hogy mindig mindenre beszólj. Az sem fontos, hogy újra és újra leírd ugyanazt a tévedésedet. Már kezdettől láttam, hogy nem érted; nem kell ismételgetni.

Fene akar veled foglalkozni. Lépj tovább. Úgysem győzzük meg egymást.

2023. jan. 13. 21:20
 33/43 anonim ***** válasza:
87%

Te miért érzed szükségét annak, hogy folyamatosan hozzám beszélj? Ez valami betegség nálad? Ennyire kiveri a biztosítékot, ha valaki olyat ír (nem is neked), amivel nem értesz egyet? Erre biztos létezik valami terápia, ha tényleg ilyen stresszt okoz neked az, hogy én, akit nem is ismersz, mit gondolok.

És (igen, itt is lehet "és"-sel mondatot kezdeni!), ha már a nem ismerésnél tartunk: fogalmad sincs rólam, nem tudod, mit és mennyit tanultam, így legyél kedves visszafogni magad, és ne minősíts engem folyamatosan. Van rá némi esély, hogy többet tanultam, mint te. (Bár nyilván téged sem ismerlek, így nem tudhatom, de az egyik legtöbb tanulással járó szakmát űzöm, így lehetséges. Nem mintha ez bármit is számítana szerintem.)

2023. jan. 13. 21:38
 34/43 anonim ***** válasza:
87%

Felőlem gondolhatod ezt rólam, csak szálljál már le rólam. Már igen idegesítő ez a beszólogatás.

Nem nehéz a felfogásom, rögtön levettem, hogy nem bírsz, csak épp nem érdekel.

Akkor sem, ha még ezerszer leírod. Én az 5-ös válaszomat a Kérdezőnek írtam, nem neked. Próbálj meg továbblépni. Meditálj, ha kell. Nyugodj le. Nem történt semmi katasztrófa.

És főleg: ne zaklass engem tovább. Amit csinálsz, az rosszabb, mint rámutatni egy helyesírási hibára. Visszaolvasod/felfogod egyáltalán, milyen jelzőkkel illetsz engem állandóan!? Hogy képzeled? Nem beszélve azokról, amiket már kitöröltek.

2023. jan. 13. 22:18
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Még annyi, hogy egy hibára rámutatással én senkit nem neveztem hülyének. Nem kapcsolódott hozzá minősítés. Ilyen eszembe sem jutott soha.

Ellenben te már minden nyomdafestéket nem bíró jelzővel illettél itt engem.

2023. jan. 13. 22:21
 36/43 anonim ***** válasza:

Az 5. választ én is leminősítőnek, támadónak éreztem.

Valaki reménykedve, kétségbeesetten kér segítséget és akkor jön a kioktatás.

Egyébként bárkit lehet "olyan helyzetbe hozni", ami alapján azt lehet mondani: nem tud még semmit, tanulnia kell.

Velem egy szakmunkás végzettségű próbálkozott olyan kérdésekkel, amelyekre nem tudtam válaszolni és akkor jött a "látod-látod, diplomád van, nekem mégcsak érettségim sincs, mégis"...

Igekötőknél sokkal nagyobb probléma, ha valaki következetesen írja külön (ha az igekötő az ige előtt áll) Kérdezőnél ez nincs így. Egyetlenegy hiba miatt nem értem miért kell így letámadni.

Ha az én irományomban is található hiba, az se foglalkoztat.

2023. jan. 14. 04:41
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezerszer elmondtam már, hogy nem volt benne leminősítési szándék. Ha vissza lehetne menni szerkeszteni a választ, és ezt hozzátenni, akkor megtenném, de nem lehet, ezért írtam le többször azóta, hogy én hogyan értettem. Még egyszer: nem leminősíteni akartam a Kérdezőt, erről szó sem volt. Arról szól a kérdes, hogy tanulni akar, jó akar lenni, komoly munkát kapni, és nem akarja, hogy a származása vagy bármi visszafogja. Jó szándékkal írtam, hogy ezt a hibát javítsa ki, de ezen kívül - sokakkal ellentétben - tőlem csak és kizárólag biztatást kapott.

Nekem meg az tűnt durvának és döbbenetesnek, akik szerint esélye sincs, ne menjen napra, fehérítse ki a bőrét, köszönje meg a tesóinak... szerintem ezek nagyon bántóak és sértőek, érdekes módon ezt mindenki simán csak átugorja, ami sajnos azt mutatja, hogy alapvetően igen magas az ingerküszöb a rasszista megjegyzések tekintetében itt.

De azért napok óta a rohandt három különírandó szón rúgózik mindenki, mert hát azt meg nem lehet elengedni. Az, úgy tűnik, mindenek felett felháborító, amellett még az inkvizíció is eltörpül.

Szintén érdekes módon azzal sincs baja senkinek, hogy engem hogyan támadnak itt, és milyen jelzőkkel illetnek, mert ezt meg egy hibára rámutatás miatt, gondolom, mostantól a végtelenségig tűrnöm kell, mert "megérdemlem"...

Úgy látszik, ezen az oldalon egyetlen megbocsáthatatlan bűn létezik: a helyesírás. Aki azt javítja, égjen a Pokol tűzén. Aki a bőrszínre szól be, az oké, azzal nincs gond. Aki pocskondiázza a másikat, azzal se. De jajj annak, aki rámutat egy hibára, mert azt bizonyosan csak szemétségből lehet tenni.

Fura egy közösség ez. Remélem, ti, akik most intézményesen napok óta az összes létező átkot rám szórtátok, büszkék vagytok a morális nagyságotokra. Jól igazságot tettetek a kérdésnél...

2023. jan. 14. 05:36
 38/43 anonim ***** válasza:

Én személyesen nem akartalak megbántani, jelzőkkel nem illettelek.

Az összes kommentet nem tudtam elolvasni.

A "köszönd meg a tesóidnak" és hasonló jellegű kommentek engem is felháborítottak volna.

2023. jan. 14. 05:41
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Napok óta valaki folyamatosan írja rám, hogy "s*gg h*lye", "tanulatlan" meg "prosztó barom" és társai. Sokat már kitöröltek közüle, sokat nem.

Kétlem, hogy ezt érdemelném, és hogy ez a viselkedés rendben lenne.

Egyébként, épp egy jogi kérdésnél tanácsot adok, azt még befejezem ott, aztán törlöm magam az oldalról. Lehet majd ünnepelni, hogy elüldöztetek valakit. Sikerült. Biztos jobbá válik az oldal.

Gondolom, más nem lehet a cél, mint ez, hiszen nem hagyjátok abba.

2023. jan. 14. 05:59
 40/43 anonim ***** válasza:

Én nem írtam rád ilyen jelzőket és nem akartalak megbántani.

Azt, hogy mások ilyeneket írtak, én is bántónak érzem, azokat a kommenteket nem olvastam.

2023. jan. 14. 06:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!