Van annak értelme, hogy cigányként tanulok, ebben az országban?
Van.
Nem kell itt áldozati pózban tetszelegni, hogy "jaj biztos csak azért nem találok munkát, mert rasszisztákok".
Kérdező: van értelme tanulni és nee add fel!
Végezd el a mérlegképes könyvelőit is, utólag nagyon örülni fogsz hogy így döntöttél! Nagyon jó, hogy érdekel ez a terület.
Fogsz majd állást találni.
A kétségbeesésedet megértem, de ne ettől tedd függővé a tanulást!
Természetesen van értelme. Pl. megtanulhatod, hogy a "meg szeretném szerezni" három szó.
És mindjárt nem számít a származásod, hanem csak a tudásod.
5
Addig, míg nem vagy tisztában azzal, hogy az "és" kötőszóval nem kezdünk mondatot, én a helyedben nem osztanám az észt másoknak.
Szeretem, mikor megjelenik egy nyelvtan náci és okosabbnak képzeli magát, mint amilyen valójában. Kicsit kevesebb arc kedves 5-ös, azzal elkerülhetőek az ilyen beégések.
Ne add fel, tanulni mindig érdemes. Amit megtanultál, senki nem veheti el tőled.
N
Valtoztass nevet.
Hasznalj vilagos alapozot es ne menj sose napra.
Még magyarként sincs sok értelme.
Ez amúgy olyan végzettség, hogy rokon, haver nélkül nem vesznek fel vele sehova. Ha nincs előmelegített helyed akkor nincs sok esélyed.
Van értelme persze.
Ne add fel.
Én szomorú vagyok, hogy itt tartunk. Ahogy olvastam a válaszokat, sokkal inkább aggasztóbb a magyarokból eredő gyűlölet, okoskodás, kontrollmánia és dominancia. Mindenbe, de tényleg mindenbe belekötnek. Semmivel sem különbek, mint te, csak annak akarnak látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!