Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van annak értelme, hogy...

Van annak értelme, hogy cigányként tanulok, ebben az országban?

Figyelt kérdés
A Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem megvan, de még megszeretném szerezni a mérlegképes könyvelőit, de az a szomorú, hogy az előbb említett végzettségemmel nem tudok elhelyezkedni.

2023. jan. 12. 04:40
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem eddig a legtöbben biztatták a kérdezőt. Hibára rámutatni nem bántás, inkább segítség, és egyébként meg én nem gondolom, hogy a származásának bármi jelentősége lenne. Én drukkolok neki, szerintem jó szakmát választott. Könyvelő kell mindig. Ha nem kap munkát, lehet vállalkozó.
2023. jan. 12. 07:57
 12/43 anonim ***** válasza:
84%

Még annyit hozzátennék, hogy sok ugyan a könyvelő, de kevés a jó. Mindenképpen törekedni kell a minőségre, és lesz sok ügyfél.

Én pár nagyon jó könyvelőt ismerek, ők már tele vannak, nem is vállalnak újakat. Könyörögnek nekik sokszor a cégek.

Kóklert könnyű persze találni, de hát az meg kinek kell?

2023. jan. 12. 08:01
 13/43 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező: van értelme tanulni.

Én nem értem, miért kell elvenni Kérdező kedvét: "úgyse vesznek fel hacsak nincs jó ismerős" stb szöveggel, ami nem igaz.

2023. jan. 12. 08:07
 14/43 anonim ***** válasza:
19%
Aki az "egybeírással" kezdte a provokációt, őt kell jelenteni.
2023. jan. 12. 08:07
 15/43 anonim ***** válasza:
5%

Oké. Csak nem mindegy, hogy a rámutató stílus okoskodó, fölényes vagy segítő. Az 5-ös pont nem az utóbbi számomra. De tényleg hagyni kellene nekem is.

Csak szomorúvá tesz.

2023. jan. 12. 08:08
 16/43 anonim ***** válasza:
86%
2023. jan. 12. 08:09
 17/43 anonim ***** válasza:
64%
Én voltam az 5-ös, és igenis segítő szándékkal írtam. Semmi bántás nem volt benne. Ha rosszul ír, kisebb eséllyel lesz sikeres, pedig amúgy tényleg drukkolok neki.
2023. jan. 12. 08:12
 18/43 anonim ***** válasza:
89%
Számomra döbbenet, hogy egy sima (nem beszólós) javításra mindenki jobban kiakad, mint arra, hogy olyanokat írnak neki, hogy ne menjen nappra, változtasson nevet, stb. :o
2023. jan. 12. 08:34
 19/43 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy sikeresebb. Nem ismerjük. De engem az nem zavarna. Nem bántottam a Kérdezőt."
2023. jan. 12. 08:36
 20/43 anonim ***** válasza:
88%
van értelme
2023. jan. 12. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!