Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van az oldalon a...

Mi értelme van az oldalon a privát üzenet funkciónak, ha legtöbben vissza se akarnak írni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 09:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem kötelező visszaírni.
2023. jan. 1. 09:08
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy van aki visszaír.
 3/16 anonim ***** válasza:
21%

Annak jo, hogy eletembe egyszer vegre talaltam csajt magamnak!

Mar elhagyott....de meg du.tam!

4/16 anonim ***** válasza:
65%

A legtöbben nem feltétlen akarnak itt ismerkedni. Ezt illik tiszteletben tartani. Én mindenkinek visszaírok aki normálisan ír.

De gondolom, ha például egy nőre írsz ott nehéz kitűnni, hogy a napi 10ik levélküldő aki betalálja valamivel érdekes legyen számára.

2023. jan. 1. 09:09
 5/16 anonim ***** válasza:
39%

Minden értelmes embernek visszaírok.

Rám is írt már több személy ismerkedési szándékkal.

Szerintem ez jó dolog, hogy anonim megismerhetjük a másikat, mert talán így olyan emberrel hoz össze a sors, aki értékeli a személyiséged és nem felszínes.

2023. jan. 1. 09:11
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

Időtöltésre kiváló opció. Irkálsz annak és annyit, amennyit akarsz, aztán majd eldönti az üzenet címzettje, hogy foglalkozik-e az irományokkal.

Speciel, kategorikusan tiltok minden privátot küldő embert, mert semmi nincs, amit ne lehetne lekommunikálni a nyílt platformon, - és nem ismerkedni, gyűlölködni járok ide. Írhat nekem bárki privátban amit csak akar, - egyszer! :D Mindent le lehet kommunikálni a nyílt platformon, semmi szükség arra, hogy más vonalon piszkáljanak emberek! :D

2023. jan. 1. 09:26
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Az üzenetküldés egy lehetőség amivel nem mindenki él. Én személy szerint ezen az oldalon nem válaszolok a privát üzenetekre. Más meg bombáz másokat az üzeneteivel.
2023. jan. 1. 09:45
 8/16 anonim ***** válasza:
42%
Néha én is gondolkozok ezen
2023. jan. 1. 10:11
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem, miért démonizálják itt páran a privizést, de gondolom, ezek nők, akik farkas képeket/szexista kaptak már. A húgyagyú férfiak miatt egyre zárkózottabbak a nők még online is, köszi, barom Józsik! 👍
2023. jan. 1. 10:15
 10/16 NTBS ***** válasza:
82%
Próbálkozni kell. Kevesen írnak vissza, de azokkal jókat lehet beszélgetni.
2023. jan. 1. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!