Mi értelme van az oldalon a privát üzenet funkciónak, ha legtöbben vissza se akarnak írni?
Annak jo, hogy eletembe egyszer vegre talaltam csajt magamnak!
Mar elhagyott....de meg du.tam!
A legtöbben nem feltétlen akarnak itt ismerkedni. Ezt illik tiszteletben tartani. Én mindenkinek visszaírok aki normálisan ír.
De gondolom, ha például egy nőre írsz ott nehéz kitűnni, hogy a napi 10ik levélküldő aki betalálja valamivel érdekes legyen számára.
Minden értelmes embernek visszaírok.
Rám is írt már több személy ismerkedési szándékkal.
Szerintem ez jó dolog, hogy anonim megismerhetjük a másikat, mert talán így olyan emberrel hoz össze a sors, aki értékeli a személyiséged és nem felszínes.
Időtöltésre kiváló opció. Irkálsz annak és annyit, amennyit akarsz, aztán majd eldönti az üzenet címzettje, hogy foglalkozik-e az irományokkal.
Speciel, kategorikusan tiltok minden privátot küldő embert, mert semmi nincs, amit ne lehetne lekommunikálni a nyílt platformon, - és nem ismerkedni, gyűlölködni járok ide. Írhat nekem bárki privátban amit csak akar, - egyszer! :D Mindent le lehet kommunikálni a nyílt platformon, semmi szükség arra, hogy más vonalon piszkáljanak emberek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!