Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van az oldalon a...

Mi értelme van az oldalon a privát üzenet funkciónak, ha legtöbben vissza se akarnak írni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 09:07
1 2
 11/16 qkker1 ***** válasza:
40%
Rühellem, ha priváttal zaklatnak! Mindent meg lehet beszélni a kérdés alatt!
2023. jan. 1. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem kellene egy olyan funkció, hogy a felhasználó saját maga állíthassa be, hogy kíván-e privátot fogadni vagy sem. Aztán nem menne itt a tömeges rinya.
2023. jan. 1. 10:39
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Ezt mind a mai nők-, mind a mai pasik b*ták el, mert vagy ordenáré szöveg-, vagy szexuális tartalom-, vagy értelmetlenség megy, amibe nem mindenki akar részt venni.

És ezért kivételesen nem a SorosmigránsGyúúúúrcsán a hibás, hanem mi, felhasználók:).

2023. jan. 1. 10:40
 14/16 anonim ***** válasza:
24%

Én szeretek priviben beszélni, de vannak barmok. Illetve nem adok meg semmi személyes infót, nem ismerkedem, nem fogok barátilag sem találkozni. Csak elvagyok. De az anonimitásom fontos.

Azért kell a privi nekem, mert gyakran úgy segítek, hogy a leírásból ismerősök számára kiderülne, hogy én vagyok. Nagyon paranoiás vagyok ilyen téren. Már az is necces, ha leírom milyen szakos vagyok milyen egyetemen és melyik évfolyam. 7-re szűkíti a kört. A kor/nem pedig 3-ra. Szóval köszi, de inkább privizek.

2023. jan. 1. 10:40
 15/16 Noren1989 ***** válasza:
24%

Akármilyen fura, más témakörben is lehet beszélgetni,

mint az ismerkedés.

Pl ki a f-sz kíváncsi arra egy kérdés alatt, hogy van egy varrós könyvem,

amit elküldenék a Kérdezőnek? Ugyehogy? Írja már ki a teljes nevét, címét :DDD

2023. jan. 1. 11:00
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

Az oldal elsődleges funkciója a kérdések és válaszok kiírása, a "privátozás" ellenben nem az; csak egy másodlagos része.

Én is örülnék amúgy, ha ki lehetne kapcsolni a privátok fogadását.

2023. jan. 5. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!