Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi okból mennek az emberek...

Mi okból mennek az emberek karácsony másnapján a McDonald's-ba?

Figyelt kérdés

26.án, délben kinyitott a Meki. Meglepődve láttam, hogy tele van vendégekkel. Én azért ettem ott, mert egyedülálló vagyok, család messze lakik, nem főzök magamnak, mert 1 főre nem lehet annyit és felét csak kidobnám. Így én nem csapom szét magam töltött káposzta, halászlé kombóval gyomorrontásig. De nem csak egyedül élők voltak ott, hanem családok is. Ott vajon anyuka nem lehet konyhatündér, magyarán nem tud főzni? Vagy vendégségbe mentek és a házigazda olyan rosszul főz? Egy 30-as párt is láttam, ők talán nem rég óta lehetnek együtt és mindketten a szülőkkel lakhatnak, de még elég friss lehet a kapcsolat és még nem mutatják be a partnert a családnak. Ott talán ez lehet.

De ezen komolyan elgondolkoztam, hogy családok miért mennek gyorsétterembe karácsony másnapján.

2022. dec. 28. 21:53
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

Nem sóletet, hanem pacalkonzervet ettem, meg Jim Beam whiskyt ittam, jó féle borral. Kajára nem nagyon adtam, de jó féle itallal megtiszteltem magam.

2022. dec. 28. 23:56
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
Amit csináltam azt megettük 24-én és 25-én. Direkt nem egy hadseregre főztem, fenének sincs kedve 3 napos kaját enni. Pont jól esett 26-án este egy jó big mac a sok töltött káposzta meg rántotthús után. Még pitét is rendeltem, aztán utólag jöttem rá, hogy zserbó még amúgy van otthon.
2022. dec. 29. 00:24
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne mehetnének?

Én 27én gondoltam rá, anyósnál voltunk 2 napja, felénk nincs McD, így csak évente néhány alkalom van amikor van rá lehetőségünk

2022. dec. 29. 02:33
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

Én azért mentem volna oda, mert a nagymamámat vittem a testvéréhez és nem akartam velük beszélgetni. Nem kifejezetten karácsonyozni mentek, hanem mert rég látták egymást.

Szívesen beültem volna arra a fél-háromnegyed órára délelőtt, de zárva volt.

2022. dec. 29. 06:45
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

Ezernyi oka lehet

Pl ha valaki főzöt,de már elfogyott vagy nem akarnak 2 napig maradékot enni

Sokan ilyenkor látogatják meg a szüleiket így nem főznek otthon ,illetve akár haza látogatás után is bemehetnek

Családoknál se várható el,hogy a feleség három napon keresztül friss ételt csapjon az asztalra

Lehet valamelyik gyerek születésnapja volt és ezt kérte

Ezenkívül egyeltalán nem furcsa 30 évesen a nekibe randízni,legalább nem vizes semmi,egy bulcsiba be lehet ülni (senki nem akarna turázni ilyenkor)

2022. dec. 29. 07:13
 56/60 anonim ***** válasza:
100%

"Oké, hogy megkívánta a Mekit. De akkor ők nem főznek? Akkor mit evett a család szenteste vagy 25.-én? Mirelit pizzát vagy sólet konzervet."

Nem főzött vagy elfogyott vagy egyszerűen nem akarta megenni a 3 napos kaját. Nem mindneki azt zabálja, amit muszáj megenni hogy rá ne rohadjon, én is otthagyom, ha mást kívánok. Annyira nem vagyok csóró, hogy 3-4 napig kötelezően egyem a maradékot.

2022. dec. 29. 08:13
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
Amiért te is mentél. Enni. Ehhez nem kell diploma megszerzése sem.
2022. dec. 29. 08:23
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
"Jól sikerült" a karácsonyi menü! :DDD
2022. dec. 29. 08:43
 59/60 anonim ***** válasza:
68%
Nem olvastam végig a kommenteket, biztos kaptál már sok jó választ. Én igazából csak azt írnám, hogy az egészségtelen kaja finom. Ennek kémiai és evolúciós/biológiai okai vannak, szóval ez egy tény. Akkor karácsony is volt, ilyenkor mindenki szeret többet enni és kicsit eltérni a rendes étkezéstől, szóval finom mekis kaját enni teljesen reális.
2022. dec. 29. 09:05
 60/60 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, minket láttál. Dolgoztunk 24-én és 25-én is 12 órákat, 26-án meg hullafáradtak voltunk, nem volt kedvünk főzni. Szóval szépen ettünk egy mekit, utána pedig hazamentünk és olyan atom jót szexeltünk, amilyenben neked nyilván az életben nem volt részed!
2023. jan. 1. 21:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!