Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi okból mennek az emberek...

Mi okból mennek az emberek karácsony másnapján a McDonald's-ba?

Figyelt kérdés

26.án, délben kinyitott a Meki. Meglepődve láttam, hogy tele van vendégekkel. Én azért ettem ott, mert egyedülálló vagyok, család messze lakik, nem főzök magamnak, mert 1 főre nem lehet annyit és felét csak kidobnám. Így én nem csapom szét magam töltött káposzta, halászlé kombóval gyomorrontásig. De nem csak egyedül élők voltak ott, hanem családok is. Ott vajon anyuka nem lehet konyhatündér, magyarán nem tud főzni? Vagy vendégségbe mentek és a házigazda olyan rosszul főz? Egy 30-as párt is láttam, ők talán nem rég óta lehetnek együtt és mindketten a szülőkkel lakhatnak, de még elég friss lehet a kapcsolat és még nem mutatják be a partnert a családnak. Ott talán ez lehet.

De ezen komolyan elgondolkoztam, hogy családok miért mennek gyorsétterembe karácsony másnapján.

2022. dec. 28. 21:53
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
88%
Jól van, XD-zés helyett inkább húzd ki a netet és csinálj valami értelmeset, hülyegyerek.
2022. dec. 28. 22:44
 32/60 anonim ***** válasza:
94%
Neked nem édesmindegy hogy számodra idegen emberek mit és miért csinálnak? Mi se kötünk bele, hogy miért egyedül ülsz egy McDonald's-ban, mint valami magányos és szegény senki.
2022. dec. 28. 22:45
 33/60 A kérdező kommentje:
De mást komolyan nem foglalkoztat ez a kérdés, hogy karácsony napján, miért van tele a Meki? Engem érdekel mi okból. Szerintem mást is érdekel a téma feszegetése, csak sokan álszenteskednek.
2022. dec. 28. 22:48
 34/60 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tényleg nem értem miért ne ehetne gyorsétteremben és miért ne lehetnének ott.

Ki nem szarja le, hogy karácsony van? Karácsonynak már a másnapja, amúgy meg hétköznap. Plusz mivel minden más zárva van, kizárásos alapon marad a meki.

2022. dec. 28. 22:49
 35/60 anonim ***** válasza:
87%

"De én azt mondtam volna a csajnak, menjünk el túrázni, azt ott az erdőben lecumiztattam volna. XD"

Hallod, láttál te már nőt anyádon kívül? :D

Mondjuk valószínűleg lenne a csajnak jobb dolga mint túrázás közben a szétizzadt túrós f-szodat szopni.

2022. dec. 28. 22:50
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, van saját életem.
2022. dec. 28. 22:52
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg a 30as párnak szimplán épp ahhoz volt kedve, hogy ott egyen.

Erre te behaluzol egy egész kibszott spanyol szappanoperát a helyzetbe. Persze, hogy egybitesnek gondollak.

Plusz ahogy már írtam: a legtöbb 30as nem lakik az anyjánál. Gondolom te igen, de a legtöbben nem ilyen szánalmasak.

2022. dec. 28. 22:58
 38/60 A kérdező kommentje:

Na jó de akkor mi lehetett a szituáció a 30-as párnál?

Tegyük fel, hogy nem a szülőkkel élnek. Akkor egyikük felhívta a másikat magához és az ágyjelenet után azt mondta az egyikük:

- Fú de jó volt. Egész megéheztem.

- Nem főztem, de van mirelit pizza, pacalkonzerv vagy mehetünk a Mekibe.

- Jó lesz a Meki, burkoljunk egy hambit.

2022. dec. 28. 23:08
 39/60 anonim ***** válasza:
100%
Halálom esetén felajánlom az agyamat a kérdezőnek. Szívesen.
2022. dec. 28. 23:10
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
Istenem...
2022. dec. 28. 23:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!