Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi okból mennek az emberek...

Mi okból mennek az emberek karácsony másnapján a McDonald's-ba?

Figyelt kérdés

26.án, délben kinyitott a Meki. Meglepődve láttam, hogy tele van vendégekkel. Én azért ettem ott, mert egyedülálló vagyok, család messze lakik, nem főzök magamnak, mert 1 főre nem lehet annyit és felét csak kidobnám. Így én nem csapom szét magam töltött káposzta, halászlé kombóval gyomorrontásig. De nem csak egyedül élők voltak ott, hanem családok is. Ott vajon anyuka nem lehet konyhatündér, magyarán nem tud főzni? Vagy vendégségbe mentek és a házigazda olyan rosszul főz? Egy 30-as párt is láttam, ők talán nem rég óta lehetnek együtt és mindketten a szülőkkel lakhatnak, de még elég friss lehet a kapcsolat és még nem mutatják be a partnert a családnak. Ott talán ez lehet.

De ezen komolyan elgondolkoztam, hogy családok miért mennek gyorsétterembe karácsony másnapján.

2022. dec. 28. 21:53
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 30-as párt is láttam, ők talán nem rég óta lehetnek együtt és mindketten a szülőkkel lakhatnak, de még elég friss lehet a kapcsolat és még nem mutatják be a partnert a családnak. Ott talán ez lehet"

Persze, mert 30as emberek általában mindig szülőkkel laknak, tök tipikus, mekibe meg csak akkor zabalnak, ha nem viszik haza az aktuál dugópajtit... te tenyleg ennyire egybites vagy?

2022. dec. 28. 22:28
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
En pl költözőben vagyok, így haza sem mentem karacsonyra sem, mivel két lakás között gányolok éppen a cuccokkal. Új konyha széttúrva, konyhai eszközök fele a régi lakásban, másik fele dobozban az újban, főzni hót nincs kedvem a dzsumbujban. Boltok zárva, hűtőm sincs jelenleg.
2022. dec. 28. 22:31
 23/60 anonim ***** válasza:
91%
Ki a pcsöm lakik otthon 30asként... ez tök nem átlag.
2022. dec. 28. 22:33
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mekiztünk csak mert nem voltam hajlandó 3 nap a konyhában robotolni.
2022. dec. 28. 22:34
 25/60 anonim ***** válasza:
100%
Én máskor sem járok, most sem voltam, szóval nem tudom a választ. De azt tudom, hogy sokan szeretik, van olyan, akinek ez egy program, lehet olyan, aki a karácsony miatt pár napig nem tudott menni, alig várta, hogy kinyisson, vannak akiket nem érdekel a karácsony, egyszerűen odamentek, mint bármikor máskor.
2022. dec. 28. 22:37
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Idős anyám sosem volt mekiben, én meg nyilvan nem nála lakom de karácsonykor találkoztunk, elvittem mekizni. Magának sajnálta volna rá a pénzt.
2022. dec. 28. 22:37
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
Ott akartak enni a gyerekek. Nyilván lenyomhattam volna a torkukon a hetvenkettedik beigli-szaloncukor-káposzta-halászlé kombókat, de minek? 24 és 25en is azt ették, és már én is kvara untam.
2022. dec. 28. 22:40
 28/60 A kérdező kommentje:

Most ezért miért vagyok 1 bites? Ha nem a szülőkkel lakik mindkettő, akkor miért nem hívta fel magához a partner? Vagy lehet, nem független? Nős/férjezett? "Szívecském, elmegyek meglátogatom az anyámat, akit te úgyis utálsz, majd jövök" Azt közbe a szeretőhöz megy? Az már pofátlanság lett volna, hogy pakolj már az "anyámnak" egy kis töltött káposztát, meg süteményt. XD

- De édesem, az anyád már 2 éve meghalt.

- Tudom, de otthagyom neki a sírkövön, mert úgy szerette a főztöd.

- De hát nekem azt mondta, nem is tudok főzni.

Mindegy, ezt csak úgy elképzeltem mi lehetett a szituáció.

2022. dec. 28. 22:40
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
#28 Nehéz eset vagy.
2022. dec. 28. 22:44
 30/60 anonim ***** válasza:
86%

Tipikus élettelen proli aki saját magát azért megmagyarázza, hogy "ő csak azért evett ott, mert" :D

Amúgy nem mindenkinek a főzés meg korlátlan zabálás körül forog az ünnep. Ha meg mégis akkor miért ne mehetne mekibe?

2022. dec. 28. 22:44
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!