Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan miért irigykednek ránk,...

Sokan miért irigykednek ránk, prémium autós tulajokra?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 18:17
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
78%
#50 Kérlek magyarázd már el nekünk, hogy a BMW futómű mitől különleges. Nyilvánvalóan nagy szakértelemmel rendelkezel, szóval biztos remekül el tudod magyarázni.
2022. dec. 18. 15:13
 52/58 A kérdező kommentje:
Nem kell magyarázni, magáért beszél.
2022. dec. 18. 15:17
 53/58 anonim ***** válasza:
78%
Akkor inkább azt magyarázd el, mitől prémium autó a kocsid. Mert hogy az ára miatt nem, az biztos - tehát az utca embere is meg tudja venni, akkor meg miért irigykedne bárki?
2022. dec. 18. 15:19
 54/58 anonim ***** válasza:
78%
A Suzukim árából tudnék venni 5 ilyen Bmw prémium autót, de valahogy mégsem jött meg a kedvem a használtautó.hu-n nézelődni.
2022. dec. 18. 15:49
 55/58 anonim ***** válasza:
73%

"Biztos tartós lesz az 1.6 200 lóerővel. Hiába gyorsulsz vele ha kanyarban meg lerepülsz az útról mert nincs alatta normális futómű."

Konkrétan tudok olyanról, akinél 7 év alatt 360.000 km-nél tart és nem volt vele komolyabb baja. Én nem megyek ennyit. 10 évre tervezek vele maximum. Addig lesz benne 100-120e km. Ennyit még egy Zsiguli is kibírt felújítás nélkül.

Igen, minden héten röpködni szoktam. Azt se tudod milyen autóról van szó, de te megmondod hogy rossz a futóműve. Bezzeg a 20 éves béjemvéd alatt istenkirly futómű van és 300-zal veszed a körforgalmakat. Konkrét érvek, tények nincsenek, csak te vagy a legmenőbb csávó és neked van a világon a legjobb autód. De ez is csak azért, mert ilyen ügyes és okos vagy és persze a leggazdagabb is mindenki között. Oké, legyél ebben a hitben. Gondolom 18-20 éves gyerek lehetsz, aki elkezdett dolgozni, aztán az első pár fizetéséből vett egy romhalmazt és most el van szállva magától. Egyszer majd benő a fejed lágya és visszagondolva csak röhögni fogsz a mostani önmagadon!

2022. dec. 18. 16:08
 56/58 anonim ***** válasza:
78%

"Nem kell magyarázni, magáért beszél."

Ha magáért beszélne, akkor nem kéne bizonygatni.

Mellesleg ha az emberek nem látják prémiumnak a kocsid, akkor mitől is lenne az? Csak mert te ezt meséled be magadnak? Ha ennyi a kritérium, akkor ugyanezen logika alapján egy 50 éves wartburg is simán egy szinten lehet a bmw-ddel.

2022. dec. 18. 16:18
 57/58 anonim ***** válasza:
84%

#52 "Nem kell magyarázni, magáért beszél."

Elég furcsa módja ez azt mondani, hogy "nem tudom, soha nem is láttam még futóművet közelről".

2022. dec. 18. 16:21
 58/58 anonim ***** válasza:
Nekem egy 2014es, cdti, se, opel mokka van. Nekem ez a prémium.
2023. jan. 10. 00:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!