Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan miért irigykednek ránk,...

Sokan miért irigykednek ránk, prémium autós tulajokra?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 18:17
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Miért irigykednénk? Bár ahogy az ilyen autókkal közlekednek az emberek, néha tényleg irigy vagyok, mert biztos egyszerűbb és boldogabb az élete annak, akinek nincs agya.
2022. dec. 17. 19:10
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagyon sokan irigykednek arra a félmilliós autóra :D
2022. dec. 17. 19:14
 13/58 anonim ***** válasza:
100%
Mert a buszon tök jó meleg van amíg a szerelőnél van a kocsi folyton.
2022. dec. 17. 19:23
 14/58 anonim ***** válasza:
100%

"én 5.5m vettem használt japánt"

És ez most sok, vagy kevés? Én 4, majdnem 5 évvel ezelőtt vettem új német nem prémiumot 7,32 misiért + forgalomba helyezés. Ma már nem sok, de ha azt vesszük, ami áron ugyan ez az autó 12-13 millió lenne, akkor látszik, hogy akkoriban nem számított kifejezetten olcsónak. Ma is teljesen megfelel, tetszik is. És ami a legfontosabb különösebben nem esik nehezemre a fenntartása. Ha van akinek van pénze 30-40+ milliós prémiumra, fizetni a nem kevés szervizt, nem zavarja a 15 literes fogyasztás, tegye. Irigy nem vagyok rá. Az, meg, hogy milyen márkajelzés van az autó orrán, teljesen hidegen hagy. Műszakilag. Műszakilag, tartalmilag feleljen meg és fenn tudjam tartani - nekem ez a lényeg.

Ha valaki megveszi a legújabb márkás 400.000-es mobilt, arra irigykedni kellene? Megvette, oké. Nekem meg más a fontos, nem veszem meg. Ugyanígy ha lenne 30-40 millió forint a bankszámlámon, amit mindenképp el akarnék költeni, nem valószínű, hogy autót vennék belőle.

Aki meg megveszi a pár milliós, külföldről behozott, tízen éves ex-prémiumot, pláne nem irigyelném!

2022. dec. 17. 19:27
 15/58 A kérdező kommentje:
Nem kell folyton szerelőhöz hordani ha karban van tartva. Ezek nem műanyag autók mint a maiak.
2022. dec. 17. 19:28
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

"egy patika e46 320d"

:-D

Tényleg azt hiszed hogy azt bárki irigyli tőled?

Idén vettem újonnan japán autót, az árából kb. 4 "prémiumot" tudtam volna venni - vagy egyet, és annak a szervizét fizetni két évig. :-)

2022. dec. 17. 19:28
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tudja, hogy prémium, és nem is sokan néznek annak egy 20 éves tucatautót. Az előző évtizedben az egyik legtöbbet külföldről behozott autó volt, és az egyik legkeresettebb is, így vált tucatautóvá. Vagy a suhancok veszik (a szomszédom pont), vagy a szegény gazdagok, akiknek nincs pénze autóra, de BMW-t akarnak, és van az a kisebbség aki szerelmes az autóba, azoknál biztos méltó az autó a prémium névre, csak ezt más nem fogja látni. Ha bármelyik mai kommersz autó, suzuki, kia, dacia mellé állna, 1000-ből 990 azt mondaná, hogy az új autó a prémium. Tehát emiatt senki sem irigykedhet, hacsak nem aranyozott a festés és gyémántfelnik vannak az autón.

De ha nincs pénzed autóra, és azt akarod, hogy azt gondolják az emberek, hogy menő autód van, vegyél egy fiat cuope-t, vagy egy toyota celica-t, vedd le róla a logót, és azt hiszik az emberek, hogy sportautód van, és ezek nem is szürkülnek bele a forgalomba, mint egy sima 2 évtizedes bmw.

2022. dec. 17. 19:32
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Na, közben visszaolvastam. És úgy látom beletrafáltam.

Nem vagyok egy nagy BMW fan, de ha jól tudom az e46 320d az ilyen ezredforduló környéki modell. Max 2000-es évek eleje.

A 4 éves, 49e km-t futott nem prémium autómban ülve, melyben van minden földi jó (adaptív led fényszóró, ergonomikus ülések, elektromos napfénytető, androidautós multimédia, többzónás klíma, radarok, kamerák, vetéstámogatók tömkelege, 1,3 tonnához képest kellemes 200Le, 300Nm), egyedi rendelésre jött, mindent én állítottam össze benne magamnak, irigynek kellene lennem egy használt 20 év körüli 3-as BMW-re?! Ez most komoly kérdés?! :O :D Ennek az árából több ilyen "prémiumot" vehettem volna. Akkor mire kellene pontosan irigykedni?

2022. dec. 17. 19:41
 19/58 anonim ***** válasza:
100%
Neked az e46 prémium? Jó vicc. Azt hittem, valami Porsche, vagy ilyesmi lesz (tudom, abból is van 20 éves már). Na azokra kicsit irigykedek, azok igazán drága autók, azt tényleg nem engedheti meg magának akárki.
2022. dec. 17. 19:58
 20/58 A kérdező kommentje:
Ezekhez nem fogható egy újabb középkategóriás autó.
2022. dec. 17. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!