Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan miért irigykednek ránk,...

Sokan miért irigykednek ránk, prémium autós tulajokra?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 18:17
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Persze tudom itt mindenkinek 2 milliós órája van meg 15 milliós új autója. Amúgy meg titkon arra vágytok hogy ti is prémiumban ülhessetek a suzukitok helyett.
2022. dec. 17. 22:08
 32/58 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:08

Hát persze. Mindenki a te 20 éves, félmillát sem érő autódra vágyik. Álmodj kiránylány...

2022. dec. 17. 22:16
 33/58 A kérdező kommentje:
Ez az autó legalább 2 milliót ér.
2022. dec. 17. 22:21
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez is ilyen agyatlan magyarkodó szokás. Sokan nem értik emg, hogy az, hogy valaki egy pl.: Merciben ül, az nem jelenti azt egyből, hogy "Hú, de happy"! az élete is, mert lehet, hogy tök magányos, depis, stb.
2022. dec. 17. 22:26
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ez az autó legalább 2 milliót ér."

Nem ér annyit.

De két milla sem "prémium". A fürdőszobám felújítása tavasszal többe került.

2022. dec. 17. 22:40
 36/58 anonim ***** válasza:
100%

Csak Magyarországon divat ez a BMW bálványozás, ami odáig fajult, hogy a kérdezőhöz hasonló putriszökevények azt hiszik, egy 10 éves kb 1 milliót érő BMW "prémium".

Nem az. Senki nem irigykedik, csak azt szeretnéd, mert semmi mást nem tettél le az életben azon kívül, hogy megvetted ezt a szétkapásra várt szemetet.

Ebben az a szomorú amúgy, hogy még legalább három kérdezőhöz hasonló embert ismerek, akik megvették a 10-20 éves potom pénzt érő BMW-t, mert "úúúúú BMW, most már tuti azt gondolják gazdag vagyok" :/ nemhogy gyűjtenének még egy kicsit mondjuk egy Toyota C-HR-re, ami tényleg jó autó (és pont ugyanolyan tucat, mint a 10-20 éves BMW-k).

2022. dec. 17. 23:47
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

En nem irjgykedem. Meg szoktam nezni,ha van uj trend a vonalvezetesbdn vagy szinarnyalatokban vagy feluletfajtaban.En gyaloglok altalaban a kutyammal. Nem tudnam nagxon hasznalni a kocsim.

Mindig vegyel meg minden olyan kocsit,ami megtetszik!

N

2022. dec. 18. 02:12
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ez az autó legalább 2 milliót ér."

Az ilyen kijelezéseid után, nem tudom eldönteni, hogy most trollkodsz, mert ennyire unatkozol, vagy tényleg komolyan gondolod. Utóbbi eset elég szomorú.

2 millió forint manapság nem olyan hú de nagy összeg, ha autót akarunk venni. Nem fogja senki összecsinálni magát, hogy te hú de gazdag lehetsz, mert megvettél egy ilyen 20 éves használt taligát.

2022. dec. 18. 07:56
 39/58 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy gazdag vagyok, de a prémium autózás nem hasonlítható holmi magasépítésű billegős varrógép motoros új szemét vezetéséhez ami 5 évesen a bontóba lesz. Ezek az e46-ok még autók az autógyártás csúcs korából. Ez 200-nál is stabilan fut autópályán.
2022. dec. 18. 08:18
 40/58 anonim ***** válasza:
88%

#39 "varrógép motoros"

Ember. Egy szaros hármas BMW-d van 20d motorral. Kimegyek a cigánytelepre és 50 portából legalább 40-en látni fogok egy ilyet. Mert még ha valami új 7-esed lenne 4.4 V8-cal, akkor oké azt mondom tényleg prémiumod van és talán még irigy is lennék rád (vagyis inkább az autó árára, nem magára az autóra).

De nem. Közel sem. A te autód:

1. 25 éves

2. A márka alsókategóriája

3. Kommersz hulladék motorral

4. Olyan olcsó, mint bármelyik népautó

Mégis mi a fenére legyek irigy? Lehet, hogy az én autómnak nincs egy szaros BMW logó az elején, de legalább nem egy 25 éves lerúgott szar, amire a 16 éves tinifiúk verik a pöcsüket.

És ráadásul az enyém is stabilan fut 200-nál, mert ugyebár nem a BMW matrica határozza meg a stabilitást.

2022. dec. 18. 09:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!