Szerintetek valaki van annyira elfoglalt,hogy egy hete nem ír/hív?
Nekem irodai munkám van, oké nem lehet munka helyett chatelni, de van óránként 10 perc szünet, meg ott a 30 perc ebédszünet, amiből úgyse 30 a konkrét evés. Párkapcsolatban vagyok, sokat vagyunk együtt, de azért van idő visszaírni, ha kevesebb is, mintha nem együtt lennénk éppen. Házimunka van, de megoszlik két felé. Nem nagy a lakás, nem napi 3 órát vesz igénybe. Utazás alatt mit értesz? Nyaralás? Van néha, de akkor is tudok válaszolni, van mobilnet, wifi a szállodában, esténként van egy percem mindig. Vagy munkába való eljutás az utazás? Tömegközlekedésen meg főleg tengernyi idő van írni :D
400 nap meg nincs is az évben :O
Ja és szeretnélek emlékeztetni, hogy visszaírni nem telik fél percnél többe. Hosszú beszélgetés igen, de arra is biztos van mindenkinek esténként fél órája. Nekem akik eddig nem nagyon írtak vissza, mind bevallotta, hogy nem szeret már, meg nem írok számára érdekes dolgokat. Akik meg írnak normálisan, ők szeretnek :) kétlem, hogy te soha nem nyúlsz a telódhoz, még 30 mp-re se tudod megnyitni a Messengert egy nap.
"de van óránként 10 perc szünet, meg ott a 30 perc ebédszünet, amiből úgyse 30 a konkrét evés"
Tehát lazulós. Pont ezt írtam.
"Házimunka van, de megoszlik két felé. Nem nagy a lakás, nem napi 3 órát vesz igénybe"
Azért van hogy vannak nagyobb melók, pl mikor felújítottunk akkor örültünk hogy este 10-kor végre hazaesünk, zuhany kaja és alvás. És ez hónapokig tartott, nem egy hétig.
A ház körül is vannak nagyobb melók
"Utazás alatt mit értesz? Nyaralás?"
Munkába utazás.
"Tömegközlekedésen meg főleg tengernyi idő van írni :D"
Nem mindenki tömegközlekedik.
Amúgy én vonattal járok, nincs térerő a vonalon🤷♀️
"400 nap meg nincs is az évben :O"
Komolyan? Ha nem mondod akkor ezt nem is tudnám.
"kétlem, hogy te soha nem nyúlsz a telódhoz, még 30 mp-re se tudod megnyitni a Messengert egy nap."
Attól még hogy kétled, bizony vannak ilyen napok. :)
De mint írtam, biztos van akinek lazulósabb az élete. Nem tudom, hogy fordítva miért elképzelhetetlen.
Én is 8-at, de mint írtam mellette van utazás, házimunka, család stb.
Hát jó... Lazulós... Szerintem meg normális. Egy normális munkahelyen elmehetsz szünetre és ebédelni, meg mosdóba is akkor, amikor kell.
De tegyük fel valaki tényleg annyira elfoglalt, hogy nincsenek percei se válaszolni. Na én személy szerint ilyen párt biztos nem választanék. Nekem szükségem van arra, hogy beszélgessünk. Főleg, amíg nem élünk együtt. Szerintem aki nem keresi egyáltalán a párját, annak eszébe se jut, nem szereti. Nem, az, hogy válaszolsz neki napi párszor, nem egyenlő a folyamatos mobilnyomkodással! Én, mint irodista, egy másik irodistával vagyok együtt. Már együtt élünk, de szoktunk napközben beszélgetni. Van időnk és kedvünk is. Szóval én elkerültem társkeresésnél azokat, akik nem kerestek a munkára meg a lakás felújításra meg edzésre hivatkozva. Ők meg biztos megtalálják azokat a nőket, akik ezt nem igénylik, vagy szintén ilyen elfoglaltak.
Nekem barátnőm eléggé szokatlan munkarendben dolgozik, 3 napon át napi 12-13 óra, aztán meg 3 nap szünet. Mégis tudunk beszélgetni munka után. Még ha valaki nagyon fáradt is, azért 5-10 perce lehet arra, aki fontos neki.
Persze, volt olyan is, hogy valamelyikünk hazaérés után olyan fáradt volt, hogy azonnal elaludt, de azért ez nyilván nem mindennapos dolog.
A legtöbb munkahelyen előfordulnak zsúfolt, pörgős hetek. Nekem is laza alapból a munkám, de van hogy konferencia, rendezvény van, vagy hirtelen összejön sok feladat.
"Na én személy szerint ilyen párt biztos nem választanék"
A kérdésben nem volt szó párról. Hanem csak "valakiről".
A párommal a kezdetektől fogva evidensnek vesszük, hogy előfordulhat hogy nincs idő chatelni munkaidőben. Utána persze igen, őt még akkor is felhívtam este amikor a nagymamám kórházba került pl, de másokkal nem volt időm/kapacitásom dumcsizni akkor.
#16 vagyok
Ja, és nekem volt olyan munkahelyem ahol nem lehetett magadnál tartani a telefont munkaidőben. (Termelésben, tisztatérben)
Szóval nem mindenkinek olyan egyszerű, hogy akkor chatel amikor akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!