Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha többéves...

Mit tehetnék ha többéves lyukkal az önéletrajzban sehonnan sem hívnak vissza?

Figyelt kérdés

ma 09:04
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Írj bele valamit, ami nem releváns a megpályázott munkánál.
ma 09:09
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Töltsd ki fiktív adattal, és utána kiderül, hogy tényleg ez volt-e az oka. Mert hogy semmi köze a munkáltatónak, hogy te mit csináltál akkor. Vagy úgy gondolod, ha valakinek súlyos egészségügyi gondjai voltak és nem tudott dolgozni, vagy egy beteg hozzátartozóját ápolta, akkor ő soha többet nem dolgozhat mert nem fogják alkalmazni pár év lyuk miatt?
ma 09:09
 3/20 A kérdező kommentje:
De ha csinálnak egy átvilágítást vagy felhívják a céget, ahol "dolgoztam", akkor ki fog derülni és nagyon gáz lenne.
ma 09:12
 4/20 anonim ***** válasza:
87%

"akkor ő soha többet nem dolgozhat mert nem fogják alkalmazni pár év lyuk miatt?"

Sajnos ez a büdös helyzet. Most épp külföldön próbálkozunk, hozzátartozóm a területén doktori szintig jutott, majd egy racionális döntés alapján csinált egy piacképesebb főiskolai képzést részmunkaidő mellett, aztán most kb. sehonnan sem jeleznek vissza, mert valszeg már az AI kiszórja, mert épp elmúlt 40.

ma 09:14
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor 'egyéni vállalkozó' voltál. Tök mindegy mit hazudsz, ha rá akarnak kérdezni akkor rá fognak. Ennyi erővel az igazat is elmondhatod. Senkit nem fog lesokkolni az országban, hogy valaki munkanélküli volt sokáig.

Kétlem, hogy bárkit is felhívnának referencia miatt, főleg ha az nem releváns az adott munkakörben. Mégis kit hívnának fel és hogyan? Ez nem a szocializmus, hogy az arany oldalakból kilapozzák a csavargyár telefonszámát és kérik az igazgató urat a telefonhoz.

ma 09:16
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért volt lyuk? Nem lehet beírni? Pl. amiket már írtak itt. Ápolás?
ma 09:18
 7/20 anonim ***** válasza:
26%
Ültél?
ma 09:23
 8/20 anonim ***** válasza:
32%

Lyuk = olyan tevékenység, amit szégyellsz vagy titkolni akarsz?

Nem értem, gondolom akkor is foglalkoztál valamivel. Dolgoztál, tanultál, állást kerestél vagy valami. Nem?

ma 09:24
 9/20 anonim válasza:
100%
Ha valaki depresszióban fetrengett évekig és gyakorlatilag semmit sem csinált, az mit írjon be?
ma 09:30
 10/20 anonim ***** válasza:
91%

Itt egyszer azt javasolták, hogy írjam be, hogy külföldön dolgoztam valami nem releváns területen. Még nem mertem kipróbálni. Nekem már 2 lyuk is van az önéletrajzomban...

Egyszer külföldön voltam, de nem dolgoztam, utána jött a covid és anyámmal, majd rövid munkát követően a depressziós fetrengés, amit a 9-es is vázolt.

ma 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!