Mit tehetnék ha többéves lyukkal az önéletrajzban sehonnan sem hívnak vissza?
"akkor ő soha többet nem dolgozhat mert nem fogják alkalmazni pár év lyuk miatt?"
Sajnos ez a büdös helyzet. Most épp külföldön próbálkozunk, hozzátartozóm a területén doktori szintig jutott, majd egy racionális döntés alapján csinált egy piacképesebb főiskolai képzést részmunkaidő mellett, aztán most kb. sehonnan sem jeleznek vissza, mert valszeg már az AI kiszórja, mert épp elmúlt 40.
Akkor 'egyéni vállalkozó' voltál. Tök mindegy mit hazudsz, ha rá akarnak kérdezni akkor rá fognak. Ennyi erővel az igazat is elmondhatod. Senkit nem fog lesokkolni az országban, hogy valaki munkanélküli volt sokáig.
Kétlem, hogy bárkit is felhívnának referencia miatt, főleg ha az nem releváns az adott munkakörben. Mégis kit hívnának fel és hogyan? Ez nem a szocializmus, hogy az arany oldalakból kilapozzák a csavargyár telefonszámát és kérik az igazgató urat a telefonhoz.
Lyuk = olyan tevékenység, amit szégyellsz vagy titkolni akarsz?
Nem értem, gondolom akkor is foglalkoztál valamivel. Dolgoztál, tanultál, állást kerestél vagy valami. Nem?
Itt egyszer azt javasolták, hogy írjam be, hogy külföldön dolgoztam valami nem releváns területen. Még nem mertem kipróbálni. Nekem már 2 lyuk is van az önéletrajzomban...
Egyszer külföldön voltam, de nem dolgoztam, utána jött a covid és anyámmal, majd rövid munkát követően a depressziós fetrengés, amit a 9-es is vázolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!