Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 2 év lyuk ennyire visszataszít...

2 év lyuk ennyire visszataszító a munkahelyek számára?

Figyelt kérdés
Sajnos a felnőtt életemet nem éppen jól kezdtem, volt több komolyabb műtétem is, valamint mentálisan sem voltam a toppon. De szeretnék kikerülni ebből a mókuskerékből, csak hát semmilyen munkatapasztalatom sincs. Sok helyre beadtam már, gyár, boltok, gyorséttermek. Alig kaptam visszajelzést, talán kaptam két visszautasító levelet aztán szevasz. Nincs ismerősöm aki beajánlana bárhova (különben akkor meg sem írtam volna a kérdést), nem tudok kamuzni, mert szrul is hazudok, másrészt meg utánanézhetnek.

nov. 14. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az iskola elvégzése után eltelt két év úgy, hogy nem dolgoztál és most az első munkahelyedet keresed, jól értem?

Akárhogy is van, jelenleg mindenkitől azt hallom, hogy nagyon nehéz elhelyezkedni, most gondolj bele, hogy te már eleve hátránnyal indulsz neki ennek a nehéz időszaknak.

nov. 14. 09:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, első munkahely lenne :,D

Nagyon jó hogy még esélyt sem kapok.

nov. 14. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne sarkítsd le ezt ennyire magadra, most tényleg nagyon nehéz munkát találni. Sokaktól hallom, hogy több száz helyre elküldik az önéletrajzukat és semmi visszajelzés nincsen. Hónapokig keresnek munkát, mire végre találnak valamit, sőt, sokszor olyat is hallok, hogy fél évig-évig nem tudnak elhelyezkedni. Ne add fel, ha kitartó vagy, előbb-utóbb sikerül és onnantól már könnyebb lesz, mert már rendelkezel egy kis tapasztalattal.
nov. 14. 09:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Én is olvasom hogy mostanában munkát találni a nálam sikeresebb, tapasztaltabbaknak sem nagyon sikerül, botrány az egész.

Éppen beadtam a postára is, állítólag oda mindenféle jött-mentet felvesznek. Na meglátjuk.

nov. 14. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha első munkahely, akkor ne írd be, mikor végeztél az iskolában, csak a nevét. És akkor nem olyan feltűnő a lyuk. Ha már behívtak, akkor meg hátha szimpatikus leszel végre nekik.
nov. 14. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 év luk van az elején és az iskola utáni első hónapot nem is éri meg így beírnom. Úgy nézne ki, hogy 2009 után 2013. Onnan már szerencsére viszonylag folyamatos, csak elindulni kell és az nehéz.
nov. 14. 12:57
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Írd be, hogy EÜ okokból szüneteltetted a munkát.
nov. 15. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!