Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 2 év lyuk ennyire visszataszít...

2 év lyuk ennyire visszataszító a munkahelyek számára?

Figyelt kérdés
Sajnos a felnőtt életemet nem éppen jól kezdtem, volt több komolyabb műtétem is, valamint mentálisan sem voltam a toppon. De szeretnék kikerülni ebből a mókuskerékből, csak hát semmilyen munkatapasztalatom sincs. Sok helyre beadtam már, gyár, boltok, gyorséttermek. Alig kaptam visszajelzést, talán kaptam két visszautasító levelet aztán szevasz. Nincs ismerősöm aki beajánlana bárhova (különben akkor meg sem írtam volna a kérdést), nem tudok kamuzni, mert szrul is hazudok, másrészt meg utánanézhetnek.

nov. 14. 09:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
22%
Lehet alkalmi munkákat is találni, az önéletrajz sokszor hátráltató tényező. Felhívod a munkahelyet és ha be is jelentenek aznapra annak nincs olyan nyoma mint a rendes munkának. A kiskönyvekbe nincs nyoma az egyszerüstitett foglalkoztatásnak de attól még sokan úgy dolgoznak. Ha interneten jelentkezel csak lehet h vissza se írnak.
febr. 13. 18:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!