Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek valaki van annyira...

Szerintetek valaki van annyira elfoglalt,hogy egy hete nem ír/hív?

Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 19:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki arra szán időt amire akar!

Ha nem keres akkor annak oka van. Valszeg nem érdekled

2022. dec. 15. 19:23
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
A párom napi 5x hív fel. Pedig most két munkahelyen is dolgozik. Mindenkinek arra van ideje, amire akar szakítani. Ez nem egy közhely, majd rájössz te is, hogy ez az igazság. Ha valaki egy hétig nem keres, az magasról tojik rád.
2022. dec. 15. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinek arra van ideje,amire akarja, ha ket perc is, az is valami….a csend is sokat mond.
2022. dec. 15. 19:46
 4/17 anonim ***** válasza:
56%

Előfordulhat.

Nem az idő a kérdés, hanem hogy ha van egy kis szabadidőm, én magam vagyok az első, és én döntöm el, mihez van kedvem. Előfordulhat, hogy egy hétig csak magamra jut idő. Az meg a legutolsó lesz, aki a velem kapcsolatos gondjait vadidegeneknek beszéli ki.

2022. dec. 15. 19:52
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Nekem sincs időm felhívni azt, akiről tudom, hogy egy órán át pofázni fog, ráadásul lehoz az életről is, hiába rokonom.
2022. dec. 15. 20:06
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ha fontos lennél neki, 5 percet simán szánhatna rád.
2022. dec. 15. 20:35
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
Várj, kitalálom, fogadjunk nő az illető, nyertem? Nem volt nehéz feladat.
2022. dec. 15. 22:38
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy.. arra van ido amire akarja az ember
2022. dec. 15. 22:44
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

Dehogy van :D Csak nem érdekli.

Január elsején írt egy régi barátnőm, hogy boldog új évet, mizu? Visszaírtam kb egy órán belül, visszakérdeztem a mizura. Májusban válaszolt... :D "el volt havazva" nem nem nincs ilyen... Visszaírni amúgy is kb 10 másodperc, ha nem hosszú szöveget írsz.

Én azt sem értem, ha valaki a párjának vagy a kiszemelt lánynak/fiúnak nem ír egy napig. Tehát ott van az internet a zsebében (mobil), de a munkahelyén nincs 10 mp szabadideje sem... Aztán kora este amikor hazaér se gondol rá egyáltalán, inkább minden mást csinál, csak ne kelljen írnia...

2022. dec. 16. 07:54
 10/17 anonim ***** válasza:
32%

Persze, simán lehet.

Aki elképzelhetetlennek tartja annak nem tudom milyen pl a munkahelye, hogy évi 400 nap lazulás van, nem utazik, nincs családja, nincs házimunka, semmi nincs....

2022. dec. 16. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!