Szerintetek valaki van annyira elfoglalt,hogy egy hete nem ír/hív?
Mindenki arra szán időt amire akar!
Ha nem keres akkor annak oka van. Valszeg nem érdekled
Előfordulhat.
Nem az idő a kérdés, hanem hogy ha van egy kis szabadidőm, én magam vagyok az első, és én döntöm el, mihez van kedvem. Előfordulhat, hogy egy hétig csak magamra jut idő. Az meg a legutolsó lesz, aki a velem kapcsolatos gondjait vadidegeneknek beszéli ki.
Dehogy van :D Csak nem érdekli.
Január elsején írt egy régi barátnőm, hogy boldog új évet, mizu? Visszaírtam kb egy órán belül, visszakérdeztem a mizura. Májusban válaszolt... :D "el volt havazva" nem nem nincs ilyen... Visszaírni amúgy is kb 10 másodperc, ha nem hosszú szöveget írsz.
Én azt sem értem, ha valaki a párjának vagy a kiszemelt lánynak/fiúnak nem ír egy napig. Tehát ott van az internet a zsebében (mobil), de a munkahelyén nincs 10 mp szabadideje sem... Aztán kora este amikor hazaér se gondol rá egyáltalán, inkább minden mást csinál, csak ne kelljen írnia...
Persze, simán lehet.
Aki elképzelhetetlennek tartja annak nem tudom milyen pl a munkahelye, hogy évi 400 nap lazulás van, nem utazik, nincs családja, nincs házimunka, semmi nincs....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!