Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik itt és egyéb netes...

Akik itt és egyéb netes fórumokon panaszkodnak, hogy nem találnak barátnőt ők vajon mind előnytelen külsejü fiatalemberek akiknek még kapcsolatteremtés sem mindig megy?

Figyelt kérdés
ma 00:14
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Nem feltétlenül a külsővel van a baj szerintem,csak néhányan annyira görcsösen akarják már az egészet, hogy elüldözik maguk mellől a potenciális jelölteket

Nyilván embere válogatja, hogy a külsőt vagy a belsőt részesíti előnyben

ma 01:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az van, hogy rakat negatív tényező mostanra végleg tönkretette az online ismerkedést. Aki régen tudott, manapság az se tud onnan, vagy csak küszködik vele. Aki pedig most éli a csajozós éveit és a neten próbálkozna, hát szerintem nagyon megszívták ezt a korszakot. Élőben működhet, de online teljesen tönkre lett téve. És érdekes módon minimális olyan történetet olvastam, akik az utóbbi évben online jöttek volna össze, és azóta is együtt vannak. Ellenben rengeteg boldog kapcsolatot, online egymásra találást a még 2020 előtti időkből. Micsoda véletlen.

Szóval akik itt panaszkodnak, azok gondolom főképp online próbálkoznak.

ma 03:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Van itt mindenféle.

A külsejüket nem tudjuk. Az, hogy magukról állítanak valamit az nem jelenti azt, hogy úgy is van.

Általában azért hamar kiderül, hogy brutál alacsony az önbecsülésük, jellemzően a szociális készségeik is elég gyatrák, a kettő kombójából meg páran eljutnak a full szorongásig, kényszerképzetekig is.

Utóbbira jó példa ugye az, aki váltig állítja, hogy a boltban a raklappakoló ember azér tnem mosolygott rá, mert ő ronda, megvetnivaló aljaember... Meg hogy hiába volt nála kevés termék, őt csak ezért nem engedték előre a pénztárnál a sorban.. Ez komoly frusztráltságot sugall, lényegében elszakadt a valóságtól már.

És nyilván van oka az önbecsülési zavarnak is, de korántsem annyi, hogy "mer én ronda vagyok". Nekem az a benyomásom, hogy jóval többen vallják magukat csúnyának, mint ahányan tényleg azok. De akik annak vallják magukat, függetlenül a külsejüktől, elég csúnyán el is bánnak önmagukkal.

ma 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:

14 éves koromtól megkaptam, hogy bazinagy az orrod nagy a füled...megkaptam általános iskolában, megkaptam szakközép iskolában, aztán volt amikor kollégától is...és ez a kettő totál elrontja az egész arcomat is.

Próbáltam ellensúlyozni azzal, hogy akkor sportos izmos leszek...de nem számított.

5 évig jártunk klubbokba, 4-en. a másik 3 sráchoz mindig odaültek a csajok és bármit próbáltam mondani..."aha ja...és fordult is el"

És csodálkoztak h egy idő után már nem mentem.

ONLINE??? Hát az 99%-ban arcra megy és lapoznak is át téged, az nem csak nekem de még nagyon sok más férfinak sem való.

Nagyon nagy a szűrés.

25 évesen nem vagyok büszke rá de nagyon nehezen rászedtem magam,, hogy lakásra menjek egy "rosszlányhoz" :)

13 éve már lakásra megyek k**rvákhoz.

Nem véletlenül vannak...

Elhiheted, hogy az egész életemet romba döntötték gyerekkoromtól kezdve.

ma 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:

4, tudod mit látok az üzenetedben?

Hogy van egy 20 éves felnőtt ember, akit csúfolnak.

Az, hogy általános iskolában csúfolnak, az egy dolog. Nem szép, de kb mindenki átesik ezen, akin van sapka azért, akin nincs, azért. Középiskola már problémásabb. De felnőtt kor? Egy munkahelyen? Miért hagtad?

Illetve.. a kérdés kb költői, nyilván aki nem kapott megfelelő eszköztárat a szüleitől és eleve toxikus a környezet az nem tud érdemben felfegyverkezni a toxikus emberekkel szemben... Szóval ebbőla szempontból értem miért hagytad.

De azért remélem látod, hogy az nem normális, hogy egy felnőtt ember nem tud kiállni magáért annyira, hogy hagjya, hgoy bullyzzák más felnőtt emberek eg ymunkahelyen. És ez nem az orrodnak vagy a fülednek szól, hanem annak, hogy nincs meghúzva a határ, ne mtudod megvédeni magadat. Vag ynem tudtad, nyilván itt múltról beszélünk, a jelen lehet más

Na és mennyire tud meggyőző lenni az az ember, akit felnőttként is lehet csúfolni?

ma 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:

kissé túlzol.

Nem volt arról szó , hogy nem válaszoltam vissza vagy ne állnék ki magamért.

Más munkahelyen nem fordult elő.

De úgy látom nagyon nehéz elhinni, hogy a külső tényleg ennyire probléma.

Önbizalom...jó szöveged legyen...csak szöveg.

Ha a helyemben lennének megnézném mások mit tennének.

ma 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha kiálltál magadért, akkor gondolom az volt, hogy egyszer megjegyzést tettek rá, te válaszoltál rá, és sohat öbbé nem merült fel a téma, ugye?
ma 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:

igen.

Őszintén kérdeztem női közelebbi ismerőseimet is, ők meg is mondták őszintén, hogy sajnos igen nagyon előnytelen így.

De mondták h a társkeresőket messze kerüljem el, eleve nem vagyok fotogén alkat és komolyan képeken még rosszabbul nézek ki mint élőben.

ma 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Mostanra lett normális szép lakás jó autó, jó munkahely.

Mostanra nincs már különösebben semmi amire költenem kellene.

közel a 38-hoz műtéten kezdtem el gondolkodni, így h már hitelem sincs és vásárolni sem akaork milliós dolgokat.

ma 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!