Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek lehet még ötven...

Szerintetek lehet még ötven év felett lelki tarsat találni?

Figyelt kérdés
Sajnos elfogytak a barátaim, egyikük külföldre költözött, egy elhunyt, egy meg a Covid alatt felszívódott. Nekem mindig nagyon fontosak voltak a barátaim és most kétségbe vagyok esve. Hol találhatnek olyan embert, aki igazi lelki társ lenne és pótolná a hiányukat?

#lelkitárs #barátok elvesztese #kapcsolatteremtes
szept. 20. 14:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Bármilyen életkorban. Kérdés, milyen gyakran mozdulsz ki, van-e hobbid, élsz-e közösségi életet, stb. Vagy neten, játszol-e, olvasol-e fórumokat, ilyesmi.
szept. 20. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Én szívesen lennék a lelki társad.
szept. 20. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Ötvenes férfi vagyok és évek tapasztalata alapján írom, hogy nem. Sajnos ez tény :/
szept. 20. 18:36
 4/11 A kérdező kommentje:
3-as leirmad a tapasztalataidat kicsit bővebben is?
szept. 20. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Lényegtelen,mert ami elmúlt az elmúlt, aki elment az elment. Továbbiakban senkire nincs szükségem az életemben.

Csak véleményt írtam a kérdéshez, ennyi :)

3- as

szept. 21. 05:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Partnert szeretnél vagy barátot? Bármelyiket lehet találni.
szept. 21. 17:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Barátot, nem partnert. Hát szerintem egyáltalán nem olyan könnyű ez, mint ahogy írod.
szept. 21. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor minek kérdezed mások tapasztalatát? Nekem könnyű, ha neked nem az, akkor nem az.
szept. 21. 18:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod a kérdést (amit el se olvastál hiszen abban ott van hogy barátokat szeretnék találni de mégis megkérdezted hogy baratot vagy partnert) akkor abban szó szerint az van hogy "Hol találhatnek olyan embert, aki igazi lelki társ lenne és pótolná a hiányukat?" Tehát nem azt kérdeztem hogy neked könnyű-e vagy sem barátokat találni.
szept. 21. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:

"kétségbe vagyok esve. Hol találhatnek olyan embert, aki igazi lelki társ lenne"

Megkérdezed, hogy szerintünk lehet-e lelki társat találni, majd közlöd, hogy téged nem érdekel a mi tapasztalatunk. Akkor mit számít, hogy mi mit tapasztalunk. Rajtad múlik, milyen életet élsz. Ha aktívat, akkor meg fogsz ismerkedni sok emberrel. Ha otthon ülsz, akkor nem.

Nekünk kell megmondani, hogy te hol ismerkednél? Menjél sakk körbe, kiállításra, festő kurzusra, online játékba, főző tanfolyamra, csoportos nyelvórákra, sportolni, sítáborba, gyógytornára, bélyeg gyűjtő klubba, stb. Honnan tudjuk, hogy téged mi érdekel? Nem érdekel a mi tapasztalatunk, de azt mondjuk meg, hogy te hol ismerkedjél emberekkel és hol találjál barátokat....

szept. 21. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!