Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek lehet még ötven...

Szerintetek lehet még ötven év felett lelki tarsat találni?

Figyelt kérdés
Sajnos elfogytak a barátaim, egyikük külföldre költözött, egy elhunyt, egy meg a Covid alatt felszívódott. Nekem mindig nagyon fontosak voltak a barátaim és most kétségbe vagyok esve. Hol találhatnek olyan embert, aki igazi lelki társ lenne és pótolná a hiányukat?

#lelkitárs #barátok elvesztese #kapcsolatteremtes
szept. 20. 14:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem amit a számba adsz és soha nem írtam hogy nem érdekel mások tapasztalata, ezeket te találtad ki. A számba adsz általad költött dolgokat és szemrehányást teszel értük miközben azokat soha nem írtam vagy mondtam.
szept. 21. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Én szívesen barátkoznék egy normális, intelligens emberrel.

Ha magadra ismersz, ne fogd vissza magad, írj.

dec. 3. 00:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha pontosan definiálnád, hogy mit értesz lelki társ alatt.

Én pl olyan nihilista forma vagyok és ilyen életfelfogással nem túl sokan élnek az egész világon, tehát egyáltalán nem lep meg az, hogy eléggé egyedül tengetem-lengetem.

Azt tapasztalom, hogy pl a gyakorló vallásos emberek könnyebben tudnak falkába verődni és így gondolom barátkozni is. Ilyen összetartó kapocs lehet még a sport, hobbi, művészetek, társasjátékozás, stb.

dec. 3. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!