Voltak "korszakaitok"? Ha igen, milyenek?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy anime mániám, amikor teljesen ráfüggtem az animékre. Aztán volt egy k-pop érám, amikor meg voltam veszve a k-popért. Most a Bollywood korszakomat "élem", imádom az indiai filmeket. Nektek voltak ilyesmik az életetekben?tegnap 12:04
1/6 anonim válasza:
Igeen, volt amikor teljes Aerosmith lázban égtem, volt James Bond korszakom, most éppen a squid game elemzése tölti ki a szabadidőm egy részét😅
2/6 anonim válasza:
Volt, de mindegyikből megmaradt valami.
Sokáig imádtam a második világháborús könyveket, filmeket. (Nőként ezzel mindig kiakasztom az embereket.) Most is szeretem, de már nem vagyok ráfüggve. Ugyanígy voltam az autómodell-gyűjtéssel is.
Egyetlen olyan korszakom van, amit sosem fogok kinőni, 30 éve rajongok a Depeche Mode-ért.
3/6 anonim válasza:
Volt/van. Zenéből dubstepes korszak volt a legelső. Aztán jött a rocker korszak, aztán a 90-es 2000-es évek house zenéi, aztán a 80-as évek most meg már mindent hallgatok vegyesen ezek közül. Mostanában a magyar rádió slágerekre vagyok rá kattanva. Hobbiból már sok korszakom volt. Gitároztam, bmx-eztem, most autó modellezek meg igazi autókkal foglalkozom. Újítom fel őket
4/6 anonim válasza:
Mindig vannak korszakaim, most éppen Gordon Ramsey Pokol konyhájára vagyok ráfüggve.
Markáns stílusváltásaim is voltak az idők során.
5/6 anonim válasza:
Volt egy szappanoperás korszakom, hihetetlen mennyiségű sorozatot "fogyasztottam" el, hazai és külföldi csatornákon. Nyelvtanuláshoz tökjó volt...
6/6 anonim válasza:
A '90-es évek zenéit szerettem abban az időszakban. Ha ma hallgatom őket, akkor is előjönnek az "érzések", de már nem ugyanolyan, mint régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!