Ha lenne ra lehetoseg visszamennél 10 évvel ezelottre?
Figyelt kérdés
ma 10:26
1/31 anonim válasza:
Hogyan?
Belépek egy portálba és annyi idősen mint most 2015 januárjában vagyok?
Elmegyek aludni és 10 évvel fiatalabb énemként ébredek fel azzal az élettel amim 2015 januárjában volt? Emlékeimet és tudásomat megtartom?
Amúgy igen. Ha meglenne a mai eszem hamarabb kezdem el a gyógykezelésemet és teszek pénzt bitcoinba. Utólag persze könnyű okosnak lenni.
2/31 anonim válasza:
Ha az elmém jelenlegi tudásával mehetnék vissza abba az időbe és azzal a testalkattal, mindenképpen! Bár elgondolkodtató, hogy akkor azok a pozitív dolgok, amik azóta történtek velem, mind elvesznének, így nem hiszem, hogy megérné.
3/31 A kérdező kommentje:
Nem
Ugyhogy masnap felébrednél és a 10 evvel ezelotti allapotba ebrednél fel
ma 10:40
5/31 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, ebben a formában nem akarnám. Rengeteget dolgoztam azon az elmúlt tíz évben, hogy jobb életem legyen. Soha nem akarnám már azt az állapotot, ami akkor volt.
6/31 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. A mostani tudásommal nem hagynám hogy elnyomjanak és ki tudnék állni önmagamért.
7/31 anonim válasza:
Nem mennék vissza.
6-os:
A kérdező úgy érti, hogy nem maradna meg a mostani tudásod, tehát minden pontosan olyan lenne, mint akkor volt, az is amilyen voltál és amit akkor tudtál.
8/31 anonim válasza:
Elég lenne 5 év is, nagyon sok mindenen változtatnék.
9/31 anonim válasza:
Sokan nem értik a kérdést. Nem azért kerülsz vissza, hogy jobbá tedd az akkori életed, hiszen minden ugyanúgy lenne, tehát a felfogásod is az akkori lenne, ergo nagyjából ugyanúgy élnéd az életed, mint akkor.
10/31 anonim válasza:
Én is simán akár 20 évvel is! Sokat dolgoztam, de megérte és nagyon jó életet éltem (élek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!