Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne ra lehetoseg visszame...

Ha lenne ra lehetoseg visszamennél 10 évvel ezelottre?

Figyelt kérdés
tegnap 10:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
22%
Csak az a helyzet,hogy ilyenre nincs lehetőség,ennyi.
tegnap 11:29
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Direkt nem, de semmi problémám nem lenne vele, simán újra átélhető 10 év volt.
tegnap 11:43
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Természetesen visszamennék.
tegnap 11:46
 14/31 anonim ***** válasza:
60%
Csak akkor, ha a mostani eszemmel, tudásommal tehetem meg. Különben semmi értelme.
tegnap 12:07
 15/31 anonim ***** válasza:
Nem, mert akkor 12 lennék és rengeteg mindent előről kéne kezdenem. Eddig nem igazán csesztem el, hogy ennyire újra akarjam kezdeni. Nyilván ha 60 lennék gondolkodás nélkül.
tegnap 12:13
 16/31 anonim ***** válasza:
60%
Valaki mondja már el, hogy az 5-ös válaszban mi volt ennyire felháborító, hogy le kellett pontozni nullára?
tegnap 12:28
 17/31 A kérdező kommentje:
Visszapontoztalak mostmar 18%-on vagy ne sirjá 🤣
tegnap 12:30
 18/31 anonim ***** válasza:
60%
Nem sírok, eddig sem sírtam, egyszerűen érdekel, hogy mi váltotta ezt ki másokból.
tegnap 12:34
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Minek?

Ha viszem a jelenlegi tudásomat, akkor elég unalmas lenne végigélni újra az elmúlt 10 évet, elvégre mindig tudnám mi jön, kb elvesztegetett időnek tűnne.

Ha meg nem viszem a jelenlegi tudásomat és semmi emlékem nincs a visszatekert évekről... akkor... hát.. lehet, hogy ez meg is történt, épp törétnik:D

tegnap 12:48
 20/31 anonim ***** válasza:
Simán visszamennék, ha lehetne, de inkább 20 évet, vagyis pontosabban 21-et. 2004-ben kezdődött a mélyrepülés, hanyatlás az életemben, erre az évre datálom a fokozatos pusztulást minden téren. Haláleset, betörés, betegségek, családi cirkuszok, veszekedések. Ebben 2004 volt a vízválasztó dátum, azelőtt nem igen tapasztaltam ilyet. Egyébként személyes vélemény, hogy egyedül vagy az életben, senkire sem számíthatsz. Senkit sem érdekel a te életed, személyes jóléte, mindenki törtet, átgázol másokon, és csak a saját javát keresi. Nincsem semmilyen isteni gondviselés, vagyis én nem hiszek benne. Ha van is isten, lesz#rja az embereket. Halál után meg a nagy büdös semmi van, ha meg azután is van valami, úgyis a f.sz rosszabbik végére kerülök nagy valószínűséggel. Igen, jobb volt 10 éve, 20 éve meg még jobb volt. Létezik a karma, meg sors, eleve elrendelés van, ezt egyre gyakrabban tapasztalom jelenlegi életemben. Olyan kis apró, meg közepes, nagyobb balszerencsétlenségek, váratlan, meghökkentő, hihetetlen dolgok történnek velem napi szinten, sok esetben tőlem függetlenül is, amire nem tudom azt mondani, hogy véletlen lenne. Mindig ugyanazokat a bunkó karaktereket vonzom be az életembe, ugyanolyanok, egyenvágásúak, és ugyanazokat a sértéseket vágják a fejemhez. Még a beszédstílusuk is ugyanolyan, tényleg. Bármelyik helyettesíthető, mert ugyanolyanok. Ha az életemről mű készülne, valami abszurd szappanopera lenne, és egyben pszichodráma, groteszk elemekkel.
tegnap 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!