Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne ra lehetoseg visszame...

Ha lenne ra lehetoseg visszamennél 10 évvel ezelottre?

Figyelt kérdés
tegnap 10:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mennék, szrabb életem volt mint most. Max úgy lenne értelme ha semmi tudás nem veszik el, és tudom mikor mi fog történni.
tegnap 13:00
 22/31 anonim ***** válasza:
Igen! De csak akkor, ha megmarad a jelenlegi tudásom is.
tegnap 13:38
 23/31 anonim ***** válasza:
Én is inkább 20-at.
tegnap 13:47
 24/31 anonim ***** válasza:

16 ezt szokták csinálni, amikor valaki azt mondja, hogy most neki jobb, mint akkor. Volt egy másik ilyen kérdés, minden egyes választ, aki nem akarna visszamenni lepontoztak. Talán irigység, hogy valakinek most jó, és nem akkor volt, talán trollok.

De én se mennék vissza.

tegnap 14:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Vissza és jó gyorsan vennék egy lakást befektetés gyanánt...
tegnap 15:31
 26/31 anonim ***** válasza:

#9:

És annak mi a fene értelme volna akkor? Hogy újra átélj minden rosszat és ne tehess ellene semmit sem? Ennek semmi értelme így az égvilágon.

tegnap 15:46
 27/31 anonim ***** válasza:
26# Pontosan. Ez a mi lenne, ha.. Semmi, ugyanaz lenne, ugyanazokat a hibákat elkövetnéd, hiába mennél vissza 10 évet. Az pedig, hogy mai tudással, mesevilág.. Az élet nem így működik. Nem kívánságműsor.
tegnap 17:24
 28/31 anonim ***** válasza:
27# És elmondjam, miért nem működik a dolog? Azért, mert a változás mindig 2 emberen múlik, rajtad, meg a másikon. TE hiába változnál meg, hiába vennél 180 fokos fordulatot, a többi ember sajnos nem változik. Sanyi, Marika ugyanazok, mint akik 10 éve voltak. Na itt bukik az egész történet. Bunkó ember 10 évvel ezelőtt is az volt, és 10 év múlva is az lesz. Mária Magdolnából nem lesz Szűz Mária, Júdásból nem lesz Krisztus. És a körülmények sem változnak alapvetően. A változás 2 emberen múlik, te hiába akarod, ha a másik ember nem akarja, akkor megbicsaklik az egész, megette a fene.
tegnap 17:30
 29/31 anonim ***** válasza:
Talán igen, mert akkor máshogyan cselekednék, mint abban az időszakban.
tegnap 18:02
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha az emlékeim és a tudásom megmarad, akkor igen. Gondolkodás nélkül.
tegnap 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!