Hogyan költötök ilyen keveset élelmiszerre?
Olvastam a másik kérdésemnél hogy a fizetésetek kb 20%-át.
Most az érdekelne hogy lehet ilyen keveset? 1 héten hányszor mentek boltba és ott mennyi megy el? Miket esztek és hányszor?
A kétszeri főt tétkezéssel nekem nincs bajom, bár szerintem előrébb lennénk, ha mondjuk a levest is az ebédhez csapná (két fogásos ebéd, egyáltalán nem ördögtől való dolog) és cserébe nem éhezne meg rá 2 órára, hogy aztán zsíroskenyérrel tömje a fejét:D
A megadott ételekből én így hoznám ki:
Reggeli: péksüti (lehetőleg teljes kiörlésű, az tovább tart)
Ebéd: leves+rizscsirke
Vacsora: gyümölcsök (de zab nélkül! A zab nem alváshoz való étel)
És... ennyi. Nem kell annyit zabálni. Egy kávé 10kor vagy 2-kor mehet igény szerint.
Esetleg legyen a gyümölcs-zab reggelire, és akkor valami péksüti estére, de azzal óvatosan kell, mert könnyen meggyötör alvás előtt.
És akkor így kioffoltuk a mogyróvajas kenyeret meg a csokit, amik csak arra jók, hogy az elégtelen főétkezés utáni éhséget tompítsák.
És persze napi 2-2.5 liter tiszta víz. Merthogy az emberek nagoyn nagy része összekeveri a sozmjúságot az éhséggel és akkor is zabál, ha valójában csak innia kellene.
Sonkát reggeliznek a szegények?? Te nagyon el vagy tévedve...
Olvastam, nem tudtam értelmezni mert korábban meg a zabkását leszólta hogy csóró kaja...
Én reggelire péksütit eszek mert azt bírja a gyomrom, nem érzem nyomorgásnak meg szegénységnek hogy tízóraira meg uzsira eszek inkább gyümölcsöt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!