Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan költötök ilyen keveset...

Hogyan költötök ilyen keveset élelmiszerre?

Figyelt kérdés

Olvastam a másik kérdésemnél hogy a fizetésetek kb 20%-át.

Most az érdekelne hogy lehet ilyen keveset? 1 héten hányszor mentek boltba és ott mennyi megy el? Miket esztek és hányszor?

2022. dec. 15. 09:17
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

A kétszeri főt tétkezéssel nekem nincs bajom, bár szerintem előrébb lennénk, ha mondjuk a levest is az ebédhez csapná (két fogásos ebéd, egyáltalán nem ördögtől való dolog) és cserébe nem éhezne meg rá 2 órára, hogy aztán zsíroskenyérrel tömje a fejét:D

A megadott ételekből én így hoznám ki:

Reggeli: péksüti (lehetőleg teljes kiörlésű, az tovább tart)

Ebéd: leves+rizscsirke

Vacsora: gyümölcsök (de zab nélkül! A zab nem alváshoz való étel)

És... ennyi. Nem kell annyit zabálni. Egy kávé 10kor vagy 2-kor mehet igény szerint.

Esetleg legyen a gyümölcs-zab reggelire, és akkor valami péksüti estére, de azzal óvatosan kell, mert könnyen meggyötör alvás előtt.

És akkor így kioffoltuk a mogyróvajas kenyeret meg a csokit, amik csak arra jók, hogy az elégtelen főétkezés utáni éhséget tompítsák.

És persze napi 2-2.5 liter tiszta víz. Merthogy az emberek nagoyn nagy része összekeveri a sozmjúságot az éhséggel és akkor is zabál, ha valójában csak innia kellene.

2022. dec. 20. 12:06
 52/55 anonim ***** válasza:
75%

Sonkát reggeliznek a szegények?? Te nagyon el vagy tévedve...

2022. dec. 20. 14:03
 53/55 anonim ***** válasza:
#52, olvasd el a másik kérdését is. Szerinte a cool reggeli a gyümölcsturmix zabpehellyel. Az uzsi pedig a mogyoróvajas kenyér.
2022. dec. 20. 14:51
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam, nem tudtam értelmezni mert korábban meg a zabkását leszólta hogy csóró kaja...

Én reggelire péksütit eszek mert azt bírja a gyomrom, nem érzem nyomorgásnak meg szegénységnek hogy tízóraira meg uzsira eszek inkább gyümölcsöt. :D

2022. dec. 20. 14:54
 55/55 anonim ***** válasza:
52%
Lol masokat szegenyez azt neki keves a 20% kajara 😅 En annyit nem koltok ra.. az tobb mint 110ezer
2022. dec. 21. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!