Hogyan költötök ilyen keveset élelmiszerre?
Olvastam a másik kérdésemnél hogy a fizetésetek kb 20%-át.
Most az érdekelne hogy lehet ilyen keveset? 1 héten hányszor mentek boltba és ott mennyi megy el? Miket esztek és hányszor?
Nekem ez nyomorgásnak tűnik.
Ennél sokkal jobb, egészségesebb étrendet lehetne összeállítani.
Reggeli: kenyér sonka...
Ilyet szegények reggeliznek
44, erről kérdezd meg nagyanyádat:D
A kenyér meg sonkával semmi gond nincs, ha van mellé paradicsom vagy retek, vagy ubroka, vagy saláta.
De akkor Kérdező, mondd, mit kellene reggelizni, ebédelni és vacsorázni? Csak hogy tudjuk mik a szempontok. Azzal, hogy lehurrogod amit más mond, de te nem állítasz semmit, azzal nem vagyunk előrébb.
44: hűha..... Furcsa elképzeléseid lehetnek ... :-D
MÉgis, mit kéne reggelizni? Kaviárt, lazacot, homárt? :)))
Most írtam ki.
Itt egy normális étrend:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1205..
Nektek meg ott a parizeres kenyér. Meg a paprikás krumpli ebédre.
47: de miért gondolod, hogy ami NEKED normális étrend, az mindenki másnak is az???????
Olyan vgy, mint egy sztereotíp anyós, aki szerint ezt meg azt, meg amazt ÍGY KELL csinálni! Sehogy másként nem lehet, csak az az egyetlen jó módszer.
:))))))
Hát Kérdező, ez leginkább a hülyére zabálás értrendje:D
Illetve.. nem lenne rossz, ha a pogácsát és a mogyoróvajas kenyeret donbád a francba.
Lényegében a tízórai, az uzsonna és az esti nasi képviseli a fő energiabevitelt:D Jó a sok gyümölcs, de nem ártana, ha az étkezések egészségesek ÉS táplálóak is lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!