Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan költötök ilyen keveset...

Hogyan költötök ilyen keveset élelmiszerre?

Figyelt kérdés

Olvastam a másik kérdésemnél hogy a fizetésetek kb 20%-át.

Most az érdekelne hogy lehet ilyen keveset? 1 héten hányszor mentek boltba és ott mennyi megy el? Miket esztek és hányszor?

2022. dec. 15. 09:17
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

20, már nem azért, de szerintem ez a kérdés csak meg szeretné tudni mások hogy cisnálják, hogy jobban megoldják, mint a kérdező. Ez pont, hogy a praktika megismerésére irányul.

A legtöbb ember nem jegyzetelei a költéseit és nincs tisztában azzal, hogy a több vásárlás töb bköltést jelent. De azért vagyunk itt, hogy válasozljunk a kérdésére és felvilágosítsuk ezügyben.

Merthogy ez nem egy fórum, hanem egy kérdezős oldal.

2022. dec. 15. 15:00
 22/55 anonim ***** válasza:
11%

21: az sjnos szomorú tény, hogy a mai fiatalok nem ismerik a "beosztás" szót. És azt a mondást se, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.

Rendre tele van az oldal olyan kérdésekkel, amiből az jön le, hogy nyócelemivel, szakma nélkül úgy szeretne élni, mint egy többdiplomás mérnök, vagy orvos. És nyígnak mint a veszett kutya, hogy orbánahibás..... Mert a nulla inputra csak minimálbér jár...

Én is láttam, nem egyszer.... Fiatal kiscsajok reggel 9-kor bebillegnek az irodába Starbucks-os kávéval (holott bent ingyen van a jóminőségű kávé), és közben szidják a főnökséget, hogy az a fizetés semmire se elég, amit kapnak....

Hmmmm....???

2022. dec. 15. 15:05
 23/55 anonim ***** válasza:
24%
#22, és megrendelik a kaját, műanyag evőeszközzel együtt, természetesen, mert mert ők mosogatni se hajlandóak.
2022. dec. 15. 15:21
 24/55 anonim ***** válasza:
66%

22-23, jó sztereotípek vagytok, de az öregek közt éppennyi hasonlóan pénzügyi analfabétát látni, szóval kár a fiatal nőkre mutogatni.

Nekem a kedvencem a "morgós maszekos" archetipus. Több ilyet ismerek, az egyik pl az én apám, a másik haverom apja:D

Feltételei:

-50+os férfi

-főállás mellett magánban is dolgozik

-jellemzően feketén dolgozik

-mindig morog, hogy mennyire nem éri meg cisnálni amit cisnál

-aztán a végén jóformán az anyagárat fizetteti meg a megrendelővel

-morog, hogy mennyit kell dolgozni azért a kis pénzért :D

Ez is ugyanúgy a pénzügyi tudatosság hiánya. Szóval fölösleges itt kipécézni bizonyos nemeket, korosztályokat, mindenhol vannak ilyenek.

2022. dec. 15. 15:31
 25/55 anonim ***** válasza:
22%

Milyen tipikus, hogy lenullázzák a reális helyzetet ábrázoló kommenteket...

Annyira bírom a GYK-közönségét... :-DDDDD

2022. dec. 15. 15:54
 26/55 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy csak a rosszindulatot pontozzák le..
2022. dec. 15. 16:01
 27/55 anonim ***** válasza:
62%
Jo hat sporolgatva meg lidlos gagyisagokon elve ki lehet huzni de ki akar ugy elni.. nem azert melozik az ember h tuleljen.. nekem eleg sok elmegy havi szinten. Szerencsere belefer, de erehetoen dragabbak a dolgok.
2022. dec. 15. 22:22
 28/55 anonim ***** válasza:
57%

27, ismétlem, a bizonyos sajátmárkás termékek hozzák azt a minőségi szintet, mint a márkások.

És persze, nem muszáj spórolni, de ha valaki szeretne valaha saját házat, akkor nem árt.

2022. dec. 16. 09:23
 29/55 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék kevesebbet költeni de nem úgy hogy kevesebbet eszek, éhezni nem szeretek.
2022. dec. 16. 09:28
 30/55 anonim ***** válasza:
Nekem nem jonnek be.. sztem nagy reszuk gagyi es nem finom. Ha elolvasod az osszetevoket full szemet.. Sajat haz azert mert sporolsz par 100ftot? En most is elrakok havi 200at amit nem sokan mondhatnak el azert, de igyis lenne 15-20 ev egy haz. Nem mintha cel lenne, albit jobbnak tartom mert barmikor koltozhetek ha akarok. Valszeg ugyis masik orszagba kotok ki
2022. dec. 16. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!