Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan költötök ilyen keveset...

Hogyan költötök ilyen keveset élelmiszerre?

Figyelt kérdés

Olvastam a másik kérdésemnél hogy a fizetésetek kb 20%-át.

Most az érdekelne hogy lehet ilyen keveset? 1 héten hányszor mentek boltba és ott mennyi megy el? Miket esztek és hányszor?

2022. dec. 15. 09:17
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
13%

"Hogyan költötök ilyen keveset élelmiszerre?"

gęcisokat keresünk

2022. dec. 16. 10:14
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

30: ha alaposan körülnézel, és nyitott vagy a próbálgatásokra, bőven lehet találni olyan sajátmárkás termékeket, amik még jobbak is, mint a nagymárkás társaik.

És nem pár100 ft-ot spórolsz vele...

Nyilván nem az alja teszkógazdaságos cuccokra gondolok...

Abszolút aktuális árakat most nem tudok, de pl. ugyanaz a 100 g-os fekete-erdei sonka a Lidl-ben 399 ft volt - az Auchan/sparban a "márkázott" verziója meg 7-800 ft. Minőségben ugyanott volt a kettő!

2022. dec. 16. 10:19
 33/55 anonim ***** válasza:
Mind1 nem szeretem a lidlt meg az aldit meg am is keves van belole.. ha utazok oda vissza vagy 1 orat mar meg se eri az a kis sporolas. Mas boltok meg minden sarkon.
2022. dec. 16. 12:53
 34/55 anonim ***** válasza:

33: ez is egy adott helyzet, nyilván nem éri meg plusz órákat ráfecsérelni. Az idő is pénz.

De nekem pl. kb. egyforma távolságra van mindenféle bolt. Auchan, Tesco, Aldi, Lidl, spar...

Kisebb boltokba nem megyek (ami mondjuk gyaloglásnyira lenne), mert ott tényleg rabló árak vannak.

2022. dec. 16. 13:20
 35/55 anonim ***** válasza:
32, mi is azért járunk LIDLbe, mert az van itt. A Coopon kívül kb mindeg ymilyen típusú bolt van körülötted, mindegiykben vannak akciók és egyre többnek van saját márkája. Igaz, nem mindnek olyan jók a sajátmárkás termékei mint a LIDLnek vagy az Aldinak, de akkor ez van, igazából a lényeg az, hogy a minőséget nem minden esetben az ár mutatja.
2022. dec. 16. 13:55
 36/55 anonim ***** válasza:
Szerintem simán realis lehet a 2 főre 100 hús nélkül. Mi eszünk húst, és egy IR es étrend és egy nagy etkű férfi havi kajája kijön 110-ből. Nem értem mi a baj pl. a lidl-vel. Van tk kakaoscsigajuk, amit otthon ki lehet sütni, megvan a reggeli 10 napra 1800 Ft-ből. 2 napra főzünk minden héten, nem rendelünk és mi is figyeljük az akciókat, és ami olyan raktarozunk.
2022. dec. 20. 09:24
 37/55 A kérdező kommentje:

A kakaóscsugában nincs semmilyen tápanyag. A gyümölcsök, zöldségek hol maradnak a reggeliből?

Egyébként a reggeli fontos étkezés.

2022. dec. 20. 10:37
 38/55 anonim ***** válasza:

Az embereknek szerintem több mint 80%-a vagy semmit nem reggelizik, vagy pékárut. Ha amúgy eszel normálisan akkor nem lesz ettől semmi bajod.

Nekem pl allergiák miatt kínkeserves lesz az egész napom, ha gyümölcsöt vagy zöldséget eszek reggel. 🤷‍♀️

2022. dec. 20. 10:42
 39/55 A kérdező kommentje:

Inkább éheztek egész nap?

2022. dec. 20. 10:47
 40/55 anonim ***** válasza:

Ez honnan jött?

Miért éhezné(n)k?

2022. dec. 20. 10:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!