Hogyan költötök ilyen keveset élelmiszerre?
Olvastam a másik kérdésemnél hogy a fizetésetek kb 20%-át.
Most az érdekelne hogy lehet ilyen keveset? 1 héten hányszor mentek boltba és ott mennyi megy el? Miket esztek és hányszor?
"Hogyan költötök ilyen keveset élelmiszerre?"
gęcisokat keresünk
30: ha alaposan körülnézel, és nyitott vagy a próbálgatásokra, bőven lehet találni olyan sajátmárkás termékeket, amik még jobbak is, mint a nagymárkás társaik.
És nem pár100 ft-ot spórolsz vele...
Nyilván nem az alja teszkógazdaságos cuccokra gondolok...
Abszolút aktuális árakat most nem tudok, de pl. ugyanaz a 100 g-os fekete-erdei sonka a Lidl-ben 399 ft volt - az Auchan/sparban a "márkázott" verziója meg 7-800 ft. Minőségben ugyanott volt a kettő!
33: ez is egy adott helyzet, nyilván nem éri meg plusz órákat ráfecsérelni. Az idő is pénz.
De nekem pl. kb. egyforma távolságra van mindenféle bolt. Auchan, Tesco, Aldi, Lidl, spar...
Kisebb boltokba nem megyek (ami mondjuk gyaloglásnyira lenne), mert ott tényleg rabló árak vannak.
A kakaóscsugában nincs semmilyen tápanyag. A gyümölcsök, zöldségek hol maradnak a reggeliből?
Egyébként a reggeli fontos étkezés.
Az embereknek szerintem több mint 80%-a vagy semmit nem reggelizik, vagy pékárut. Ha amúgy eszel normálisan akkor nem lesz ettől semmi bajod.
Nekem pl allergiák miatt kínkeserves lesz az egész napom, ha gyümölcsöt vagy zöldséget eszek reggel. 🤷♀️
Inkább éheztek egész nap?
Ez honnan jött?
Miért éhezné(n)k?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!