Van/volt még valaki, aki ilyen keveset keres(ett)?
Figyelt kérdés
226 ezer a fizetésem, és ez most épp megvisel.
Több diplomám és több éves munkaviszonyom van, de elsőre pályát tévesztettem, újat tanultam, ezért most kezdő vagyok, a ranglétra alján. Tudom, hogy erről én tehetek, de a kortársaim sokkal jobban állnak, és szükségem van egy kis reményre, hogy nem lesz ez örökké így nálam se.
Az eszemmel tudom, hogy nem, csak a remény fogyott ki, mert évek óta hajtok, munka mellett tanulok, alig van szabadidőm és állandóan spórolnom kell mindenen. Inspiráló történeteknek, biztatásnak örülnék.
Nettóban? Meglepődnél, mennyi ember van, aki ennyit sem keres.
Nálad inkább az a baj, hogy te nagyon is sokat tettél ahhoz, hogy sokkal jobb fizud legyen, több diplomával és sokéves munkaviszonnyal minimum 500.000 Ft lenne a reális szerintem. Viszont sajnos a piac nem így működik, én sokszor úgy érzem, hogy tanulni már hátrány, nem előny.
2022. ápr. 14. 16:35
3/12 anonim válasza:
Ez nettó vagy bruttó? Vidéken még ennyit sem keresnek... viszont te sokkal több fizetést érdemelsz, nagyon kevés ez a diplomáid mellé.
2022. ápr. 14. 16:38
4/12 A kérdező kommentje:
Nem tanácsadás érdekel, tehát ennél többet nem osztok meg magamról, mert nem tartozik a kérdésemhez. Az sem érdekel, hogy "hogy hű, ez jó diploma, majd jó lesz, vagy ez szar, ezen a szinten maradsz". Ahogy írtam, tudom, hogy jobb lesz, mivel jelenleg a ranglétra legalján vagyok, ennél csak feljebb lehet.
Inspiráló történetek érdekelnek, ahhoz pedig ez a kérdés irreleváns.
2022. ápr. 14. 16:39
5/12 A kérdező kommentje:
Oh, elnézést, az előző válaszom az elsőnek címeztem, nem számítottam rá, hogy közben ennyi válasz jön még.
Igen, tudom, hogy ez az energia befektetésemhez és egyébként az életkoromhoz képest is kevés. Ezért vagyok elkeseredve. A legtöbbször tudom, hogy miért csinálom és azt is, hogy majd jobb lesz, de most kimerültem, és jól esne némi pozitív példa. Szóval tényleg saját tapasztalat érdekel, hátha akad itt olyan, aki volt hasonló helyzetben.
2022. ápr. 14. 16:43
6/12 anonim válasza:
Ne pazaroljázok erre a gyökérre az időtöket, mindig ilyen hülyeségeket kérdez, egy szava sem igaz. Semmiféle több diplomája nincs, még 8 osztálya se biztos.
2022. ápr. 14. 16:47
7/12 anonim válasza:
Én nettó 60.000-90.000 Ft!!!! kerestem egy családi vállalkozásban, én írtam a szöveget a honlapjukra, csináltam a képeket, bent voltam az üzletben akár hétvégenként is 10 órás nyitvatartás, eladóként, ügyfelekkel levelezés, árajánlat írás. Nem is jelentettek be. Pár napig azzal is próbálkoztak, hogy otthon is csináljam meg a dolgaikat a másik vállalkozásukhoz, volt olyan, pont minap találtam meg az email-t, hogy este dörgedelmes levélben számon kért a férj, hogy hol az ígért ingyenmunka...végül leléptem. Nem ez volt az első családi vállalkozás amivel megszívtam, egyszerűen a büdös életben nem fogok ilyen helyen dolgozni, undorítóak majdnem mind, de komolyan. Közben férj-feleség 40 millás autóval járt és panaszkodtak, hogy xx helyen milyen lassan épül a házuk. Mai szemmel dühös vagyok magamra, hogy elvállaltam. Egyetlen revans volt, hogy egyik napról a másikra léptem le, húú azok a csodálkozó fejek. :) Eléggé kétségbeestek, de legalább ennyi elégtételem volt.
2022. ápr. 14. 16:49
8/12 A kérdező kommentje:
Soha nem kérdeztem itt hasonlót. Számomra nem is érdekes a diploma, csak mint tényt írtam, szakmunkásként jelenleg sokkal jobban lehet keresni, mint a diplomák többsége. Szívesen lennék szakmunkás is, ha lenne olyan területe, amelyik érdekel, de nincs. (na jó, a burkolás pl. tetszik, de nőként nem tartom hosszútávon élhetőnek, legalábbis számomra nem az, mert nem túl jó az erőnlétem)
2022. ápr. 14. 17:05
9/12 anonim válasza:
Ilyen keveset? A férjem 145 ezret keres egy olyan munkakörben, ahol senki mást nem találtak, mert aki ért ehhez, már rég elköltözött innen!
2022. ápr. 14. 17:10
10/12 anonim válasza:
Én közfoglalkoztatottként dolgoztam, 54.000 Ft-ért fél évet. Utána felvettek állásba, 195.000-t kerestem 2 évig és mikor meglett a második diplomám közben, akkor kaptam emelést és munkakör változás is volt, 300.000-t kerestem még 2 évig, identől meg 350.000-re emeltek. Nekem megérte bedolgozni magam mikor kisebb volt a tét. Megbecsülnek és persze mindenki szeretne többet keresni, de nem vagyok elégedetlen igazából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!