Van/volt még valaki, aki ilyen keveset keres(ett)?
226 ezer a fizetésem, és ez most épp megvisel.
Több diplomám és több éves munkaviszonyom van, de elsőre pályát tévesztettem, újat tanultam, ezért most kezdő vagyok, a ranglétra alján. Tudom, hogy erről én tehetek, de a kortársaim sokkal jobban állnak, és szükségem van egy kis reményre, hogy nem lesz ez örökké így nálam se.
Az eszemmel tudom, hogy nem, csak a remény fogyott ki, mert évek óta hajtok, munka mellett tanulok, alig van szabadidőm és állandóan spórolnom kell mindenen. Inspiráló történeteknek, biztatásnak örülnék.
Fejlesztőként dolgozom. Eleinte konkrétan ingyen dolgoztam a szakmámban.
A diplomát magadnak csinálod, nem kapsz érte pénzt. A piac meg nem úgy működik, hogy ki mennyire végez kemény fizikai munkát vagy kinek milyen papírkája van, esetleg mennyire nemes a munka, amit végez, hanem hogy eladható a tudása vagy amit még kínál vagy sem. Ez az egy dolog számít abban, hogy jól keresel vagy sem.
És ezt úgy mondom, hogy 3 diplomám van és milliós összegeket költöttem a saját taníttatásomra úgy, hogy nagyon jól tudtam, hogy ha magas lesz a fizetésem, nem ezen fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!