Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van/volt még valaki, aki...

Van/volt még valaki, aki ilyen keveset keres(ett)?

Figyelt kérdés

226 ezer a fizetésem, és ez most épp megvisel.

Több diplomám és több éves munkaviszonyom van, de elsőre pályát tévesztettem, újat tanultam, ezért most kezdő vagyok, a ranglétra alján. Tudom, hogy erről én tehetek, de a kortársaim sokkal jobban állnak, és szükségem van egy kis reményre, hogy nem lesz ez örökké így nálam se.

Az eszemmel tudom, hogy nem, csak a remény fogyott ki, mert évek óta hajtok, munka mellett tanulok, alig van szabadidőm és állandóan spórolnom kell mindenen. Inspiráló történeteknek, biztatásnak örülnék.

2022. ápr. 14. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A feleségem nettó 200-at se keres, tanár, diplomával. Az utazási költségtérítés miatt úgy nettó 240 jön ki (egy 55 km-es vasúti és egy 20 km-es helyközi busz bérlet + BB, mert metróval kell utazni a buszpályaudvarról a vasúti pályaudvarra). Szóval örülj, mert van ennél lejjebb. Én szerencsére jól keresek (nettó 400+), így jól megvagyunk, de gyereket nem vállalunk, mert az nem lehet, hogy bármi tőlünk kívülálló ok miatt elvesztem az állásom és ketten is éhen döglünk, hát még hárman.
2022. ápr. 14. 17:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Fejlesztőként dolgozom. Eleinte konkrétan ingyen dolgoztam a szakmámban.

A diplomát magadnak csinálod, nem kapsz érte pénzt. A piac meg nem úgy működik, hogy ki mennyire végez kemény fizikai munkát vagy kinek milyen papírkája van, esetleg mennyire nemes a munka, amit végez, hanem hogy eladható a tudása vagy amit még kínál vagy sem. Ez az egy dolog számít abban, hogy jól keresel vagy sem.

És ezt úgy mondom, hogy 3 diplomám van és milliós összegeket költöttem a saját taníttatásomra úgy, hogy nagyon jól tudtam, hogy ha magas lesz a fizetésem, nem ezen fog múlni.

2022. ápr. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!