Várjátok ti is hogy végre hideg legyen, essen az eső, korán sötétedjen, és hála annak, hogy a nap végre keveset lesz az égen, az emberek sem lesznek annyian kint?
IGEN!
FÉnyérzékeny vagyok, minden egyes alkalommal, ha elhagyom a lakást meg kell terveznem, hogy milyen helyekre megyek, ehhez milyen napszemüvegek kellenek, jó vagyok szemüvegben vagy vennem kell kontaktlencsét is stb...
De ha sötét van, akkor ezzel nincs probléma, elég a beltéri napszemüveget magammal vinnem.
Mivel én a szabadban dolgozom, nem, egyáltalán nem várom.
Ha egy hűtött-fűtött irodában lennék, biztos várnám, hiszem csak egy bögre teával kéne nézegetnem a kinti időt.
A kérdező meg engem fog ugyanígy nézni az ablakból, amint küldök kint elemekkel. Kösziheló.
Nem... Baromfijaim vannak és így nem fogom őket látni, csak reggelente, míg gyorsan megetetem...
Plusz, délután is sötétben is sötétben fogok haza érni és este kell megetetnem az állataimat, ami sokkal több idő és macera...
Egy egészséges lelkű ember nem szereti a sötét barátságtalan évszakok eljövetelét! Ki a fene örül annak, ha állandóan borús az ég, és hétvégén se tudsz menni sehova...?
Mondjuk, aki otthon is csak a sorozatokat nézi és játékkonzolon játszik szabadidejében, plusz panelban lakik, annak végülis mindegy, milyen idő van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!