Várjátok ti is hogy végre hideg legyen, essen az eső, korán sötétedjen, és hála annak, hogy a nap végre keveset lesz az égen, az emberek sem lesznek annyian kint?
"Mar nincs nagy meleg igy teljesen jo. "
Hol élsz te? 30 fok volt ma, az pont 30-al több a kelleténél
De jó lesz a télen fagyoskodni, valóban. :(
Remek, már alig várom.
Hát én várom már a hűvöset.
Örülnék, ha napközben is lehetne ablakot nyitni anélkül, hogy a lakás melegedne.
Örülnék, ha normálisan lehetne futni, pláne ha napközben is.
Túrázni, bicajozni is hűvösben lehet.
Azt is szeretem, ha nem süt mindig a nap, mert akkor otthon le kell engedni a redőnyt munkához, melóban is a sötétítőt. Kifejezetten szeretem sokszor a borult időt, mert akkor kiláthatok/kinézhetek az ablakon.
27
Meg ne fagyj a 10 fokban, lehet valami egészségügyi gond.
Asztmás vagyok. A legnagyobb ellenségem a tél. Mikor bejön a hideg téli idő, sajnos már attól fulladok, hogy ki kell tekernem 5 perc távolságra az állomásra...
Persze, hosszú évek óta sportolók. Ám, csak benti környezetben! Télen kint már 2 perc futás után olyan, mintha szögek szurkálnák a tüdőmet! Már jó ideje nem is erőltetem a téli szabadtéri testmozgást.
A tüdőm számára a legjobb időjárás a tavasztól az indián nyárig tartó időszak.
Nem, nem várom a hideget. Nem szeretek fulladni... Elnézést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!