Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok ti is hogy végre...

Várjátok ti is hogy végre hideg legyen, essen az eső, korán sötétedjen, és hála annak, hogy a nap végre keveset lesz az égen, az emberek sem lesznek annyian kint?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 13:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%

Igen.Pedig nagyon szeretem a napsütést is, de egész nyáron csak

a szomszédok csörömpölését,gyerekek ordibálását hallom, estig,

akkor szoktam kiülni,mikor már sötét van és csend.

Az a baj ha meg hűvös lesz,már nem nagyon tudsz kint maradni ,

mert fázol..

Ha olyan házam lenne ahol nincs szomszéd, csak erdő,

szeretném a nyarat és a meleget is,de így jó mikor már

elcsendesedik minden,és nyugi van.Utálom a hangos embereket,

zajokat.Például benzines fűnyírót! :-((

2022. szept. 7. 14:25
 12/31 anonim ***** válasza:
62%
Én szeretem a késő őszt, meg a telet, de az, hogy mikor hányan vannak az utcán, miért is kéne, hogy tényező legyen?
2022. szept. 7. 14:29
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Igen, - én is várom már, mert fényérzékeny a szemem és a kellemetlenül meleget sem szeretem úgy, ahogyan a felesleges pezsgést, nyüzsgést sem magam körül.
2022. szept. 7. 14:47
 14/31 Kései Sirató ***** válasza:
89%
Ez a nyár túl meleg volt, ezért én is várom, hogy legyen kicsit hűvösebb.
2022. szept. 7. 14:59
 15/31 NTBS ***** válasza:
35%
Nem, de elfog jönni.
2022. szept. 7. 15:10
 16/31 anonim ***** válasza:
64%
Nem, mert jön az instant depresszió..
2022. szept. 7. 15:42
 17/31 anonim ***** válasza:
34%

Nekem a napfénytől jön ki a depresszióm, így már nagyon várom a sötétet, borongós, hűvös időt. Teljesen úgy vagyok, mint a 2. válaszoló. Nem bírom a meleget, sem a napfényt (alacsony a vérnyomásom és fényérzékeny vagyok) és engem is UFO-nak néznek, de mindig is ilyen voltam.

Az őszies, télies hangulat valahogy megnyugtat, olyankor biztonságban érzem magam. Amikor "jó" idő van, akkor nagyon zavaró az egész napos gyerekvisítás (nincs bajom a gyerekekkel egyáltalán, csak az olyan szülőkkel, akik verik a gyerekeket minden hülyeségért), a tuc-tuc zene, a részegek éjfélig tartó ordítása, röhögcsélése stb.

2022. szept. 7. 16:03
 18/31 anonim ***** válasza:
65%
Igen, imádom a hideget és a sötétet. 5 fok környékén kezdek magamhoz térni, de fagypont alatt vagyok igazán elememben, olyankor kicsattanok az energiától, és borult ég esetén bármikor vígan lesétálok a térképről. Az egész k'rva nyarat frusztrált zokogással töltöttem, megérdemlek végre egy kis nekem való időt.
2022. szept. 7. 19:05
 19/31 anonim ***** válasza:
14%
Mar nincs nagy meleg igy teljesen jo. Utalom a sok ruhat.. de nem lesz tul hideg a tel se szerencsere. 1-2 pulcsiba atveszeljuk
2022. szept. 7. 20:17
 20/31 anonim ***** válasza:
13%
Nem feltétlen. Jó azért még látni a szép női lábakat:).
2022. szept. 7. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!