Várjátok ti is hogy végre hideg legyen, essen az eső, korán sötétedjen, és hála annak, hogy a nap végre keveset lesz az égen, az emberek sem lesznek annyian kint?
Igen.Pedig nagyon szeretem a napsütést is, de egész nyáron csak
a szomszédok csörömpölését,gyerekek ordibálását hallom, estig,
akkor szoktam kiülni,mikor már sötét van és csend.
Az a baj ha meg hűvös lesz,már nem nagyon tudsz kint maradni ,
mert fázol..
Ha olyan házam lenne ahol nincs szomszéd, csak erdő,
szeretném a nyarat és a meleget is,de így jó mikor már
elcsendesedik minden,és nyugi van.Utálom a hangos embereket,
zajokat.Például benzines fűnyírót! :-((
Nekem a napfénytől jön ki a depresszióm, így már nagyon várom a sötétet, borongós, hűvös időt. Teljesen úgy vagyok, mint a 2. válaszoló. Nem bírom a meleget, sem a napfényt (alacsony a vérnyomásom és fényérzékeny vagyok) és engem is UFO-nak néznek, de mindig is ilyen voltam.
Az őszies, télies hangulat valahogy megnyugtat, olyankor biztonságban érzem magam. Amikor "jó" idő van, akkor nagyon zavaró az egész napos gyerekvisítás (nincs bajom a gyerekekkel egyáltalán, csak az olyan szülőkkel, akik verik a gyerekeket minden hülyeségért), a tuc-tuc zene, a részegek éjfélig tartó ordítása, röhögcsélése stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!