Miért esnek ki kéthetente az ablakon a gyerekek az iskolákban?
#29 Bizonyosan nekem szántad ezt?
semmiféle statisztikát nem kértem tőled.
Ráadásul megnézted te azt amit belinkeltél?
Semmi köze a magyar iskolákhoz a magyar diákokhoz.
van benne szó brit meg amerikai diákokról, japánokról, egyetemistákról, de nincs benne semmi a magyar diákok túlterheltségének változásáról az elmúlt években.
Azt hitted nem fogom megnézni?
#32 Akkor várom hogy megmutasd hol mondtam én olyat, hogy "a gyerekeknek semmi dolguk-bajuk, ha tanulnak akkor minden rendben van".
Amúgy hulla mindegy hány embernek van bármilyen "érzése" egy ilyen anoním portálon, pont úgy nem ismertek akkor sem.
de várom, hogy bizonyítsd az állításod.
#34 Értem, szóval nincs ott semmi, különben bemásoltad volna.
Mivel semmi ilyet nem írtam le, én nem is lepődök meg azon, hogy nem sikerült találnod.
#35 Ismét kérdezem, biztos vagy abban, hogy nekem címezted ezt, mikor én semmiféle statisztikát nem kértem tőled?
Ahogy ismét kérdezem, mi köze ez ahhoz amiről beszélünk, a diákok túlterheltségének képzelt növekedéséhez?
Semmi.
Találtál egy statisztikát ami foglalkozik valami hasonló témával, azt hitted, hogy mert angolul van majd vagy elfogadom mintha arról szólna vagy nem is nézem végig, közben azt sem tudod miről szól, kikről szól és milyen statisztikák vannak benne.
#38 Tipikus troll menekülési kísérlet. Nem érsz rá másolgatni, de ráérsz a negyedik választ írni ugyanarról.
Hát, nem jött be.
javaslom ha már kötözködni akarsz valakivel akkor ne hazudj közben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!