Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért esnek ki kéthetente az...

Miért esnek ki kéthetente az ablakon a gyerekek az iskolákban?

Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran látjuk a hírt, hogy egy kerek kiesik/ugrik az ablakon. Mi áll mögötte? Indult valami új menőzős challenge, vagy csak debilek?

2022. dec. 10. 12:16
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
18%

#29 Bizonyosan nekem szántad ezt?

semmiféle statisztikát nem kértem tőled.

Ráadásul megnézted te azt amit belinkeltél?

Semmi köze a magyar iskolákhoz a magyar diákokhoz.

van benne szó brit meg amerikai diákokról, japánokról, egyetemistákról, de nincs benne semmi a magyar diákok túlterheltségének változásáról az elmúlt években.

Azt hitted nem fogom megnézni?

2022. dec. 10. 21:36
 32/53 anonim ***** válasza:
21%
#30 Pedig szerintem is pontosan ezt kommunikálod. Ha már legalább ketten így látjuk, akkor nem gyanús, hogy esetleg tényleg így van?
2022. dec. 10. 21:37
 33/53 anonim ***** válasza:
76%

#32 Akkor várom hogy megmutasd hol mondtam én olyat, hogy "a gyerekeknek semmi dolguk-bajuk, ha tanulnak akkor minden rendben van".

Amúgy hulla mindegy hány embernek van bármilyen "érzése" egy ilyen anoním portálon, pont úgy nem ismertek akkor sem.

de várom, hogy bizonyítsd az állításod.

2022. dec. 10. 21:42
 34/53 anonim ***** válasza:
5%
#33 Olvasd vissza a hozzászólásaidat, és ott van. :)
2022. dec. 10. 21:47
 35/53 anonim ***** válasza:
21%
#31 És szerinted a magyar gyerekekre, akik ugyanabban az oktatási rendszerben tanulnak, nem igaz az, ami az amerikai és japán gyerekekre? Mi valami mutánsok vagyunk, hogy nem ugyanúgy reagálunk ugyanazokra a hatásokra? (Egyébként a középiskolás és egyetemista diákokról van benne szó.)
2022. dec. 10. 21:52
 36/53 anonim ***** válasza:
11%

#34 Értem, szóval nincs ott semmi, különben bemásoltad volna.

Mivel semmi ilyet nem írtam le, én nem is lepődök meg azon, hogy nem sikerült találnod.

2022. dec. 10. 21:54
 37/53 anonim ***** válasza:
31%

#35 Ismét kérdezem, biztos vagy abban, hogy nekem címezted ezt, mikor én semmiféle statisztikát nem kértem tőled?

Ahogy ismét kérdezem, mi köze ez ahhoz amiről beszélünk, a diákok túlterheltségének képzelt növekedéséhez?

Semmi.

Találtál egy statisztikát ami foglalkozik valami hasonló témával, azt hitted, hogy mert angolul van majd vagy elfogadom mintha arról szólna vagy nem is nézem végig, közben azt sem tudod miről szól, kikről szól és milyen statisztikák vannak benne.

2022. dec. 10. 21:57
 38/53 anonim ***** válasza:
35%
#36 Persze, majd nekiállok itt másolgatni. Te talán ennyire ráérsz? Akkor olvasd vissza, amiket írtál! Nem hiszem, hogy igazából tanár lennél, amúgy. Egy tanár nem ennyire értetlen, vagy ha igen, akkor nagyobb gondok vannak az oktatással, mint gondoltam.
2022. dec. 10. 21:59
 39/53 anonim ***** válasza:
23%

#38 Tipikus troll menekülési kísérlet. Nem érsz rá másolgatni, de ráérsz a negyedik választ írni ugyanarról.

Hát, nem jött be.

javaslom ha már kötözködni akarsz valakivel akkor ne hazudj közben!

2022. dec. 10. 22:07
 40/53 anonim ***** válasza:
35%
Igen, képzeld, választ írni sokkal gyorsabb, mint másolgatni, meg kikeresgélni, hogy miket írtál (amire amúgy neked jobban kellene emlékezned). Itt egyedül te vagy troll. Az elején aggasztónak tűnt, hogy tényleg tanár vagy, de most már világos, hogy nem.
2022. dec. 10. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!