Miért esnek ki kéthetente az ablakon a gyerekek az iskolákban?
Tudnátok linkeket küldeni? Azt nem írják, hogy miért csinálhatták?
Rendszerint írni szoktak bűnbakokat.
Túlterhelt depressziós elhanyagolt társaik által zaklatott gyerekek
Millió ok lehet
A tanárok így lázadnak.
Mégegy 1-es? Ha így folytatod repülni fogsz a suliból.🤷♂️
Csak ők szó szerint értik.
Nekem is feltűnt, mostanság párhetente olvasok ilyenről. Nagyrészt iskola, de volt aki otthoni ablakból ugrott ki. Gyerekek, tinik, brutális hova fajul a mostani világ.
Szintén olvastam egy hasonló cikkről ami a pár éve drámaian megugró depresszióról, szorongásról és pánikrohamokról szólt a fiatalok körében. A covid mellékhatása elvileg, lezárások hatása, el voltak szeparálva egymástól, illetve nálunk rendszerhiba is, mert a minimálisra csökkentett iskolapszichológus mennyiséget is bemutatták a cikkben mint lehetséges okot. Plusz ha otthon egyre inkább sokasodnak a családi problémák, megélhetési gondok stb, azok is rengeteg stresszt fognak generálni, ami szintén a gyerekeken is lecsapódik. Meg aztán tegyük hozzá, ez az ország is egyre toxikusabbá válik, örülök hogy nem most vagyok fiatal, nehéz lehet, sőt kilátástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!