Csomó felnőtt miért beszél lekicsinyítően, lealázóan gyerekekről az ő jelenlétükben?
Figyelt kérdés
Csomószor észrevettem magamon is, meg másokon is, hogy a gyerek, kisgyerek az egy használati tárgy és azt beszélnek róla a jelenlétében amit akarnak. úgy figurázzák ki ahogy akarják. nekem is, egyszer két napja nem borotválkzotam már 19 évesen, és rokonsághoz mentünk látogatóba, ahol nekiállt az egyik rokon húzkodni a bajszom és mondani, hogy némán' serken a bajsza. Közbn meg 12-13 éves koromban kezdett nőni, de mind1. Marhára rosszul éreztem magam, rosszul esett, hogy így bántak velem.2022. okt. 17. 19:25
2/2 Metionin válasza:
Mert gyökerek. Anno én is tapasztaltam, úgy beszéltek rólam, mintha ott se lennék és ha valamit kérdeztek rólam és válaszoltam, mintha meg se hallanák, néztek anyámra hogy válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!