Ha egy felnőtt, 20/30-on éves férfi egy 13 éves lányt vonzónak tart, akkor ő fixen pedofilnak tekinthető?
Alapból nem feltétlenül. A pedofil a kifejletlen gyermeki testre izgul.
A linkelt lány határeset, elég gyerekesnek néz ki.
Egyébként az biztos hogy illegális a dolog, 14 a beleegyezési korhatár ilyen esetben.
#1: Én 22 vagyok, és pont úgy nézek ki mint a linken a lány 😕 Hiába eszek rengeteget, nem tudok 50kg fölé menni sehogy se. Nővérem is ilyen, meg anyunk is. Szóval szerintem a testi kinézet még magában nem mérvadó.
Azért is tettem fel a kérdést, mert magamat láttam benne. Engem 14 éves koromban már sokszor 18-nak vagy többnek néztek, és ez most is pontosan ilyen, a mostani és egy 6-7 évvel ezelőtti képem között nem lehet látni semmi különbséget sajnos. Pontosabban ez most már nem sajnos, most már örülök neki hogy fiatalabbnak nézek ki kicsivel, de az egész fiatalkoromra ez nagy negatív hatással volt, mert a saját korosztályomnak nem tetszettem, sokkal idősebbnek néztem ki náluk, az idősebbek meg mikor megtudták hogy mennyi vagyok, akkor kapásból otthagytak minden esetben 😥
"22 vagyok, és pont úgy nézek ki mint a linken a lány"
...
"14 éves koromban már sokszor 18-nak vagy többnek néztek"
Most akkor melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!