Jogosítvány 35+ évesen?
Fiatal koromban kimaradt nekem a jogsi letétel, nagyvárosban laktam, nem volt rá szükségem stb. Most elmúltam már 35, vidékre költöztünk és kicsit érzem a hiányát. Párom vezet, van is autónk szóval eljutok ahova kell, de néha kellemetlen hogy mindig őt is be kell vonnom ha menni kell valahova. Szívesen visz,nem az a baj, inkább önállótlannak érzem magam felnőtt létemre. A másik pedig hogy ha a párommal történik valami, nem tudom elvinni orvoshoz, vagy ilyesmi, tehát praktikus oka is lenne.
Szóval szerintetek mennyire gáz így felnőtt fejjel vezetni tanulni? Van aki ebben a korban vágott bele?
Nem gáz, sőt, szerintem még jobb is, hogy egy kicsit idősebb vagy.
Fiatalon - főleg a férfiaknál- még nem nő be úgyaz ember feje lágya, mint idősebb korban...
Anyám közel 60 éves, vagy 5 éve mondjuk neki, hogy tegye le a jogsit.
Most mondjuk cseszheti mert egekben az árak, de 1-2 évvel ez előtt simán össze tudtuk volna dobni a pénzt valami kis autóra.
37 éves vagyok, egy hónapja van jogosítványom. A Kresz-tanfolyamon ültek nálam idősebbek is.
Valószínüleg nehezebben fogsz tanulni, mint egy 18 éves, úgy számolj, hogy a minimális 30 vezetési óra nem biztos, hogy elég lesz a sikeres vizsgához, de megéri. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam.
Annyira hülyeség így gondolkozni, honnan tanuljátok ezt? Ki a redves f...t érdekel hogy ki mit gondol hány évesen mész jogsit csinálni?
Magadnak csinálod, a te dolgod. Akarod csinálni, akkor menj. Nekem is volt lehetőségem 18 évesen, de elbsztam és nem is érdekelt, aztán jegeltem 10 évet és utána megcsináltam mindent elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!