Azok a fiatal lányok,akiknek 20 évesen már jogosítványuk van és autóval járnak, jómódúak a szüleik vagy van egy jómódú párjuk?
Vidéken élek de itt is sok huszonéves csaj BMW terepajaroval,meg nagy Mercedesekkel jár,nem behozott 800.000Mercedesek
Latszik
Én se értem,tuti ribik
Szülői segítség.
Gáláns barát.
Mindenre nyitott, fejlett szopóizom.
Örökség.
Szélhámosság.
Szerencsejáték.
Sajnos a tisztességes, kétkezi munka az utolsó helyen jöhet számításba, - persze a fentiek ízlés és gyomor szerint kombinálhatóak.
Az öcsémnek 19 évesen lett jogsija, most 21 éves. Dolgozott és megkereste rá a pénzt. Van egy használt autója is, azt is ő fizette. A javítást és a benzint szintén.
Én 23/N vagyok, 20 évesen lett volna pénzem jogsira, de félek a vezetéstől, ezért még most sincs, de telne rá. Én is dolgozok 19 éves korom óta, plusz idén munka mellett kezdem az egyetemet.
A szüleinknél lakunk mind a ketten. Könnyebben spórolunk, mert nem kell lakbért fizetnünk, csak a rezsibe meg a kajába szállunk be, plusz mindenki fizeti magának a telefonszámlát meg az extra dolgokat (számítógép, telefon, "luxuskaja", mozi, pizza, ilyesmi). Egyedül, albérletben egyikünknek se lenne ennyi spórolt pénze, szóval vehetjük úgy, hogy a szüleink támogatása kellett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!