Miért nem költözik fel még több lány Budapestre?Miért marad lent egy csinos,fiatal lány vidéken?Hogyan boldogul több száz kilométerre a fővárostól?
Miért nem kérdezed meg tőlük ugyanezt?
Egyébként vidéken is vannak már munkalehetőségek egész szép számban. Nem feltétlenül kell Pestre utaznia az embernek ha meg akar élni.
Én tavaly nyáron Szabolcs megyében 600 ezret kerestem nettóban 3 hónapos "nyári" munka alatt pl.
Namármost azért költözzenek fel, hogy nagyobbat tudjál meríteni?
Miért nem te költözöl vidékre..?
Avagy miért gondolják a budapestiek, hogy Magyarország=Budapest! Az egész ország már így egy oltári nagy vízfej!
Mert nem lakhat mindenki Budapesten, már így is elég vízfejű az ország.
A vidéki fiatalok jelentős része amúgy is külföldön, vagy Budapesten tervezi a jövőjét, sokan viszont a szülővárosukban is megtalálják a számításaikat. Miért költözne fel mindenki Pestre? Miért nem elég neked az a több százezer pesti és pest környéki potenciális partner? Amúgy én vidéki vagyok, és érettségi után az osztálytársaim harmada Pestre (innen 130 km) ment továbbtanulni, és ez más osztályokban is így volt. Szóval eleve nem értem, miből gondolod, hogy kevesen mennének.
Miért költöznék Pestre?
Itt van a családom, a barátaim. Van jó munkám. És nem kell naponta órákat dugóban ülnöm :) Pest egy élhetetlen város. Soha nem élnék ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!