Az incel témakör esetében melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? (kifejtem)
Aki "incel" ember, az általában hogyan alakult ki? Eleve olyannak született hogy nem szereti a nőket valamiért, és emiatt utálták meg őt a nők is mert ez kiderült róla, vagy pedig amiatt lett "incel", mert mindig elutasították, kihasználták, megalázták őt a nők, és a rengeteg csalódás, fájdalom miatt utálta meg őket?
Úgy is kérdezhetném röviden, hogy melyik fél a hibás az incel-jelenség kialakulásában, a férfiak vagy a nők?
Jaj, 80, ne legyél már ennyire bugyuta. Mióta számít a chippendale egy átlag nő életéhez?
Hány sztriptízbárra jut egy chippendale bár? Létezik egyáltalán ilyen?:D
Mi lenne ha ahelyett, hogy te jól kitalálod mi kell a nőnek, egyszer az életben meghallgatnád mit mond és el is hinnéd?
Éppen ez az, hogy sokszor hallottam már őket áradozni olyan férfiakról, akiket akkor láttak először. Sportoló srácok jelenlétében elég sokszor "jöttek már zavarba."
Félreértés ne essék, én sosem tudnék ilyet kiváltani belőlük, tehát én nem számítok.
De ez nekem olyan érdekes, hogy itt senki nem érzett soha csak úgy vonzalmat, kizárólag szerelmen alapuló komoly kapcsolatban. De akkor miért van az, hogy mindent jóképű férfiakkal akarnak eladni? A könyvek borítói, a filmek színészei, de még a zenészek között is egy csomó csak a külseje miatt tud érvényesülni. Jó példa ez a Chippendale téma is. Lehet sorolni bőven.
Ezt imádom a GYK-ban. Ami a valóságban kb egyértelmű tény, az itt valahogy sose vonatkozik senkire.
"De ez nekem olyan érdekes, hogy itt senki nem érzett soha csak úgy vonzalmat, kizárólag szerelmen alapuló komoly kapcsolatban."
Senki? Ezt én állítottam magamról. Az egy (1) ember, akiről tudok. Ezért írtam, hogy pont rossz embert kérdezel. Pl. kérdezhetnéd azt, aki jön ki a chippandale showról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!