Miért van ilyen sok megmondóember a Gyakori Kérdéseken?
Mert 20°C, és napos idő van.
Most okosabb, boldogabb, egészségesebb lettél?
Ez mindig is így volt, 10 éve használom az oldalt.
Azért, mert az interneten sokkal szabadabban, következmények nélkül lehet véleményt nyilvanítani, pláne, ha anonim maradsz, így "belefér" egy-egy személyeskedőbb, durvább hangvetelű válasz is.
Most már megint milyen választ vársz, amire magadtól nem jönnél rá nem tudod?
Amúgy ugyanazért, amiért a való életben. És azért van több, mert itt könnyebb ilyennek lenni.
Én egy itteni megmondóember vagyok. Azért vagyok itt, mert engem szórakoztat. Elléggé manipulatív is vagyok és szeretek azzal játszani, hogy provokálok másokat, figyelve a reakciójukat, amit megpróbálok előre kitalálni.
Nincsen stabil véleményem, illetve van, csak azt nem itt tárgyalom ki.
Remélem kielégítő választ adtam számodra, ha van még kérdésed, ne tartsd magadba.
Tegyük hozzá nem csak gyakorin, máshol is.
Túrázós csoportokban vagyok Facebookon. Most már újra megy a "jajj de szép helyen jártál" popsinyalás mindenkinél. Bezzeg amikor a "pandémia" idején valaki kitett fotókat, hogy kéktúrát csinált akkor el lett hordva minden szarnak, meg miattad leszünk Olaszország, meg miattad van a vírus.
Aztán ezek a hangok voltak az elsők akik rögtön mentek a tömegbe meg tették fel a teraszozós képeket mert "most már szabad" mert urunk és vezetőnk így döntött.
Vagy nézd meg a BP-i autósok oldalt. Történik akármi baleset, biztos, hogy a normális közlekedőket fogják szidni meg sok zsebszámológép nagyokos rögtön elkezdi kifejteni a 0,01 tized másodperce volt mert 5 képkockát számoltam tehát ha 2 másodperccel a jövőbe lát és hamarabb elkezd fékezni mint ahogy megtörténik a szituáció akkor most nem történt volna semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!