Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok megmondóem...

Miért van ilyen sok megmondóember a Gyakori Kérdéseken?

Figyelt kérdés

2021. jún. 14. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Mert 20°C, és napos idő van.

Most okosabb, boldogabb, egészségesebb lettél?

2021. jún. 14. 14:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
járvány van és otthon ezzel palástolják az unalmat.
2021. jún. 14. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert te is megmondóember vagy, ezért sokszor konfrontálódsz a többi megmondóemberrel.
2021. jún. 14. 14:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan oldalon, ahol kérdésekre válaszolnak, úgy mégis mi a tököm az elvárás, integrtő emberkék jelbeszéddel vagy mi?!
2021. jún. 14. 14:54
 5/12 anonim válasza:
100%

Ez mindig is így volt, 10 éve használom az oldalt.

Azért, mert az interneten sokkal szabadabban, következmények nélkül lehet véleményt nyilvanítani, pláne, ha anonim maradsz, így "belefér" egy-egy személyeskedőbb, durvább hangvetelű válasz is.

2021. jún. 14. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokan így élik ki magukat, mint írta a korábbi válaszoló anonim oldal, így sokan jóval bátrabbak és még kamu profil sem kell hozzá.
2021. jún. 14. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert az interneten mindig könnyű okosnak lenni. Hiszen van idő kiguglizni egy választ, hirtelen kiokosodni egy témából aztán mehet a menet. Ha az érvek kifogynak akkor is ott van a szardobálás.
2021. jún. 14. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Most már megint milyen választ vársz, amire magadtól nem jönnél rá nem tudod?

Amúgy ugyanazért, amiért a való életben. És azért van több, mert itt könnyebb ilyennek lenni.

2021. jún. 14. 16:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egy itteni megmondóember vagyok. Azért vagyok itt, mert engem szórakoztat. Elléggé manipulatív is vagyok és szeretek azzal játszani, hogy provokálok másokat, figyelve a reakciójukat, amit megpróbálok előre kitalálni.

Nincsen stabil véleményem, illetve van, csak azt nem itt tárgyalom ki.

Remélem kielégítő választ adtam számodra, ha van még kérdésed, ne tartsd magadba.

2021. jún. 14. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
86%

Tegyük hozzá nem csak gyakorin, máshol is.

Túrázós csoportokban vagyok Facebookon. Most már újra megy a "jajj de szép helyen jártál" popsinyalás mindenkinél. Bezzeg amikor a "pandémia" idején valaki kitett fotókat, hogy kéktúrát csinált akkor el lett hordva minden szarnak, meg miattad leszünk Olaszország, meg miattad van a vírus.

Aztán ezek a hangok voltak az elsők akik rögtön mentek a tömegbe meg tették fel a teraszozós képeket mert "most már szabad" mert urunk és vezetőnk így döntött.

Vagy nézd meg a BP-i autósok oldalt. Történik akármi baleset, biztos, hogy a normális közlekedőket fogják szidni meg sok zsebszámológép nagyokos rögtön elkezdi kifejteni a 0,01 tized másodperce volt mert 5 képkockát számoltam tehát ha 2 másodperccel a jövőbe lát és hamarabb elkezd fékezni mint ahogy megtörténik a szituáció akkor most nem történt volna semmi :D

2021. jún. 14. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!