Rákay Philipnek milyen végzettsége van, hogy a Fidesz tanácsadója volt, most meg a Fidesz megmondóembere?
Figyelt kérdés
Hogy került ilyen pozícióba? Ki ez az ember egyáltalán?2021. máj. 30. 07:29
1/12 anonim válasza:
Felesküdött a vezérnek, és megbízhatóan hozza-visszi a pénzeket gondolom.
Végzettség?! 🙄
2/12 anonim válasza:
Annak idején az egyik zenei csatornán nyafogott évekig, majd jött 1998, és beállt katonának hozzájuk. A szememben ő olyan, mint egy mondernkori Bonaza Banzai-os makimajom.
3/12 anonim válasza:
Nincs olyan szakirányú képzés, hogy megmondóember. Nyelv kell hozzá meg gerinctelenség.
4/12 anonim válasza:
Ők vajon gerinctelen rongy emberekként gondolnak önmagukra? Vagy nincsenek tudatában hogy mekkora sz@rok?
5/12 anonim válasza:
"Középiskolai tanulmányait a Bátaszéki II. Géza Gimnáziumban végezte.
Felsőfokú tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bölcsészettudományi Karának (BTK) esztétika szakán végezte." Wikipédia
A Gúggli a barátod!!
6/12 anonim válasza:
A szokásos felsőfokú fideszféreg végzettsége van mint a többi kollégájának.
7/12 A kérdező kommentje:
5. Nem is tudtam, hogy esztétika szakos végzettséggel ilyen sokra viheti az ember… kár hogy nem azt tanultam 😂
2021. máj. 30. 09:26
8/12 anonim válasza:
08:36: esztétika? Hát nem sok ragadt meg benne az ott tanultakból.
9/12 anonim válasza:
Volt még tapsoltató ember is tévéfelvételeken, pl. a Szerencsekerékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!