Az incel témakör esetében melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? (kifejtem)
Aki "incel" ember, az általában hogyan alakult ki? Eleve olyannak született hogy nem szereti a nőket valamiért, és emiatt utálták meg őt a nők is mert ez kiderült róla, vagy pedig amiatt lett "incel", mert mindig elutasították, kihasználták, megalázták őt a nők, és a rengeteg csalódás, fájdalom miatt utálta meg őket?
Úgy is kérdezhetném röviden, hogy melyik fél a hibás az incel-jelenség kialakulásában, a férfiak vagy a nők?
"A "legyen munkája, éljen tiszta életet és legyen egy fokkal szebb az ördögnél" elvárások már rég sehol nincsenek."
Aki az abszolút minimumnál többet akar, annak elszálltak az igényei?
Legyen munkája - máskülönben munkanélküli, mással tartatja el magát
Éljen tiszta életet - ne legyen bűnöző
Ez a minimum elvárások fölött lenne? Tehát van akinek tök oké, ha valaki naplopó bünöző?
Ezek szerint az, hogy valaki ne mással tartassa el magát és ne legyen bűnöző, az már nem lehet alapelvárás?
Legyen egy fokkal szebb az ördögnél - ez már szubjektív, hogy hol vannak a határok. Én mondanám az "alapvető higiéniát", de úgy tűnik az "alapvető" az mindnekinek mást jelent. Én speciel azt mondanám, hogy tartsa karban a fogait, haját, körmét, bőrét, szőrzetét, hordjon mindig tiszta és nem lukas/elnyűtt ruhát, illetve a hétköznapokban ne legyen szaga, ne legyen büdös. Én ezt mondanám alapnak, de attól tartok le leszek húzva érte...
59 állította, hogy ma az emberek már többre vágynak mint az alap. Javaslom először ő hozakodjon elő azzal, hogy szerinte mire vágynak ma az emberek. Ha már feldobta, akkor fejtse is ki.
Ha ez megvan és egyetértünk az állítás realitásában, megvitathatjuk, hogy ez mennyire túlzó elvárás.
Számomra nincs olyan, hogy átlagos, vagy közepes elvárás. Egyszerűen kapcsolatban értelmezhetetlen. Nyilván azt várom el röviden, hogy stimmeljünk az élet minél több területén.
A minimum ahhoz kell, hogy valakit emberként komolyan vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!