Az incel témakör esetében melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? (kifejtem)
Aki "incel" ember, az általában hogyan alakult ki? Eleve olyannak született hogy nem szereti a nőket valamiért, és emiatt utálták meg őt a nők is mert ez kiderült róla, vagy pedig amiatt lett "incel", mert mindig elutasították, kihasználták, megalázták őt a nők, és a rengeteg csalódás, fájdalom miatt utálta meg őket?
Úgy is kérdezhetném röviden, hogy melyik fél a hibás az incel-jelenség kialakulásában, a férfiak vagy a nők?
És.. munkahely, vagy valami? Baráti társaság?
Így könnyű torz képet alkotni bárkiről, hogy egyáltalán semmi kontaktusod nincs vele..
Otthonrol dolgozom fejlesztokent. Par kulfoldi ferfi kollegaval tartom a kapcsolatot. Barati korom nem nagyon van. Azok is mind ferfiak.
Egyaltalan nem alkottam torz kepet. Latom az emberek arcan, szemeben a megvetest, a lenezest az undort. Az ilyen kifejezeseket mindenki felismeri.
53, akkor neked nem a nőtlenség a legnagyobb problémád, hanem az, hogy szociálisan fejletlenebb vagy mint egy kisiskolás. A teljes elszigeteltség nem embernek való, és ezen egy nő nem fog segíteni. Próbálj inkább barátkozni, az ilyen alacsonyról indulva sokkal reálisabb és hasznosabb cél.
És tudod.. legtöbbet te foglalkozol magaddal. Egy csomószor hallottam már (főleg még gimiben) ezt a dumát, hogy "és úgy nézett rám, tudom, hogy megvet" aztán a végén kiderült, hogy az érintett még csak a panaszoló létezéséről sem tudott, észre sem vette. Biztos van erre hivatalos szakszó is, de én ezt hiperérzékenységnek hívom. Egyszerűen figyeled minden rezdülését a másiknak és a legapróbb jelre is ugrasz. Közismert modern példája, amikor ráírsz életed szerelmére, ő nem ír vissza, te pedig leveszed, hogy bitos haragszik rád és büntet... közben lehet csak rántotthúst süt a nagyapjának és nem ér rá chatelgetni.
"Azaz tualjdonképpen kézzelfogható üzenetetek sincs a külvilág felé"
Eppen ezen dolgozunk, hogy legyen :)
"Ahogy az sem utal semmilyen megoldásra, hogy az tmondjátok, ti születésetekkor erre lettetek ítélve. Ha ez így van, akkor nincs megoldás egyáltalán, amit ti is elismertek, tehát nincs miről besézlni"
Igazsagosabb parkapcsolati piaci viszonyok kozott jovak kevesebben lennenk, nem?
38F incel
A piacot mindig a kereslet-kínálat határozza meg, sosem az igazság vagy a fairség. Illetve hát... volt egy rendszer ahol mesterségesen határozták meg a termékek értékét. Nem is működött. Kommunizmusnak hívták. Működésképtelen gazdasági forma.
Szóval ne igazságos piacot követelj, hanem a keresletet vagy a kínálatot befolyásold valahogy. Pl csinálj bőven több nőt, hogy ők legyenek versenyhelyzetben. Vagy számold fel a férfiak felsőbb rétegeit:D Nyilván mindkettő népírtást jelent, deee na, keress valami kifinomultabb eszközt.
Pl juss el egy divatdiktátori pozícióba ahol a címlapokra chad külsejű férfiak helyett átlagos kinézetű férfiakat teszel. A nőknél is ez megy most, mennek a plus-size modellek meg a hónajkutyások:D
"Kommunizmusnak hívták. Működésképtelen gazdasági forma"
Hat igen.... Kina is azert lesz par even belul a vilag vezeto gazdasaga, mert mukodeskeptelen. Kozben sikerult is felszamolnia a melyszegenyseget, meghozza az 5000 eves tortenelmeben eloszor. Tudom, nehez ezt a gyomrost benyelni, a nyugati, libbant ideologian felnott "progressziv" embereknek, dehat ez van....
38F incel
Na mert a Magyarországon zajló liberalizmus aztán qrvára működik...
A multik bejöttek, hiszen számukra ez egy adóparadicsom. Nyereségadót szinte egyáltalán nem fizetnek, csak kiviszik a pénzt. Mert liberalizmus van.
A munkavállalók között egyre több az ázsiai és afrikai, akiket apróért dolgoztatnak, ezáltal mesterségesen tartva a magyar béreket is. Mert liberalizmus van.
A cigányság bűneire nemhogy megoldást nem szabad keresni, még beszélni is tilos. Közben ők szaporodnak, mi fogyunk. Mert liberalizmus van.
A magyar lakásokat már szinte csak befektetők és külföldiek veszik. A magyarok mostanra teljesen kiszorultak a lakáspiacról. Súlyos lakhatási válság van. Mert liberalizmus van.
És igen, a nők igényei is rohadtul elszálltak a társadalmi szabályok és normák megváltozásával. A "legyen munkája, éljen tiszta életet és legyen egy fokkal szebb az ördögnél" elvárások már rég sehol nincsenek.
Én pezsgőt bontanék, ha nálunk inkább kommunizmus lenne, nem liberalizmus. Sokkal könnyebb és jobb lenne az életünk.
58, Kína hibrid gazdasági rendszert működtet.
Deee válaszolhatnál a kérdésre is: hogyan szeretnéd befolyásolni a piacot?
Ne a részletekbe köss bele. Ha nem tűnt volna fel, én msot az incel tervet segítek kovácsolni:D Elvileg nektek fontos..
59, ez kva kínosra sikerült:D Beszélsz a liberalizmusról végig, miközben annak semmi köze ehhez:D A szó amit kerestél a kapitalizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!