11/16 anonim válasza:
Nem törődtem a tanulmányaimmal.
Bár olyan szar volt az akkori életem, hogy ha olyan lenne most sem tudnék, mert akkor minden mindegy volt, de akkor is.
Nincs rosszabb, mint amikor mindenhol hülyék között vagy és még a főnökeid is hülyék, mármint tényleg rohadt hülyék.
12/16 anonim válasza:
Otthagytam a zeneiskolát 10 évesen.
13/16 anonim válasza:
Nem mondtam el Neki hogy szeretem, mert egy gyáva szar voltam, és azt hittem semmi esélyem nem lenne. Mikor kiderült hogy tévedtem, már késő volt. :(
14/16 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy életed legrosszabb döntése, mert nem tudod és soha nem is tudod meg, hogy mi lenne, ha akkor máshogy döntesz.
15/16 anonim válasza:
Nem mentem be a nagymamámhoz a kórházba, gondoltam majd hétvégén. Soha többé nem láttam :(
16/16 anonim válasza:
A bulimia - ez épp nem az én hibám volt, csak következmény a szr családom miatt.
Amit magamtól követtem el: nem álltam ki magamért - most már nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!