Mi volt életed legjobb és legrosszabb döntése?
A legjobb döntése, hogy befogadtam a kutyáimat.
Sosem felejtem el, mennyire bántott érte lb 2 ember kivételével a "családom". Az első pillanattól kezdve tettem rájuk és azóta is boldogan éldegélek az IGAZI családommal.
A legrosszabb; abbból visszonmt nincs olyan, hogy az életem legrosszabb döntése, mert rengeteg volt, amit megtettem és sokkal jobb lett volna, ha nem teszem meg. De ez mind a borderline-omból gyökerezik. Ami visszavezethető egy gyerekkori traumára. Ha gyerekkoromban megcselekszek valamit, akkor nem lett volna a trauma és akkor nem jöttek volna belőle a dolgok. Szóval nekem az a gyerekkori rossz élmény a "rossz döntés". :)
A legjobb az volt, hogy otthagytam a gimi nappali tagozatát, ahol minden nap terrorizálva voltam. Estin végeztem el.
A legrosszabb pedig az, hogy abbahagytam az éneklést pár éve.
20/f
Elég fiatal vagyok, szóval ez még bőven fog változni:
A legjobb, hogy abba a gimibe jelentkeztem, ahova most járok.
A legrosszabbra legfeljebb olyan pitiáner dolgokat tudnék írni, hogy nem tanultam eleget egy dolgozatra.
18/L
A legjobb döntés az az volt amikor elinditottam a vállalkozásomat, nyitott voltam és szerencsés lettem ugye h jókor voltam jó helyen (ahelyett h itélkeztem vna és kukázom a lehetőséget ahogy sokan).
A legrosszabb pedig azok amikor kételkedtem magamban és emiatt nem kezdtem el vmit.
Legjobb döntés
Hát hogy elmentem dolgozni 15 évesen még anyám engedélyével és most sok munkatapasztalat és félre rakott pénzem lett. Most is diákmelozok
Legrosszabb
Abbahagytam a gyógytornát a gerincemre de nincs rá időm 8-20-ig munka fél tizre hazaérek nincs kedvem. De fáj a hátam és a nyakam néha beiktatok egy gyogy masszört de az is gecodrága
22/N
Legrosszabb, hogy gimiben nem hittem magamban illetve nem jöttem rá, mi az igazi oka annak, hogy sokat tanulok, mégse tükrözik a jegyeim.
Ha nem így lett volna, akkor lehet, hogy most én is elégedett lennék az élettel, lenne jövőképem és nem egy pokolnak tartanám a felnőtt életet. Lehet, hogy olyan véleményem lenne, mint itt sokaknak.
Utána az alapszakomra menetel, annak az elvégzése, mind a 3 OKJ-m és a jogsi.
Legjobb moatanában, hogy fel mertem mondani a semmire az első munkahelyemen 2,5 év után, még a teljes idegbaj előtt.
Volt még sok rossz és sok jó döntésem, de perpill ezeket tudom rangsorolni, ezek hatnak rám legonkább.
Hogy melyik volt a leg-, azt meg nem tudnám mondani.
De néhány rohadt rossz döntés az elmúlt 25 évből:
Nem vettem komolyan a német nyelv tanulást.
Nem mentem át főiskolán másik szakra, mert nem mertem vállalni a diákmunka melletti albérletezést a kolesz helyett.
Az első munkahelyem után nem kezdtem el mást tanulni, inkább mindenféle ótvar munkákat elvállaltam.
Nem mentem ki külföldre a tesómmal a barátnőm miatt.
Ezek a legnagyobb rossz döntéseim.
A legjobb, hogy nem fogadtam meg annak idején a tanáraim tanácsát, és továbbtanultam.
Családot alapítottam.
Kisebb befektetések, amikkel sokat spóroltam később.
Legrosszabb hogy sokszor feladtam dolgokat, tanulmányokat ,és most 27 évesen már nagyon bánom hogy a 20-as éveimet elpazaroltam.
Legjobb hogy kitartottam jóban-rosszban a párom,most már a férjem mellett 12 éve, és hogy gyereket vállaltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!