Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életed legrosszabb...

Mi volt életed legrosszabb döntése?

Figyelt kérdés
Ami akár egész életedre kihat vagy súlyos következményekkel járt.

2021. máj. 25. 12:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
szakítás, pillanatnyi bizonytalanság miatt
2021. máj. 25. 13:07
 2/12 Sulek Péter ***** válasza:
100%
Egyetem rossz szakválasztás,költözés
2021. máj. 25. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Védekezés nélküli szex
2021. máj. 25. 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#3 úgy olvastam, hogy védekezés szex nélkül 😂
2021. máj. 25. 13:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Védekezés nélküli szex szinte minden embernek van életében minimum egyszer...😅

Az akkor kínos, ha valamilyen betegséget szedsz össze, vagy terhes leszel/teherbe ejtesz olyan valakit, akivel csak kalandot szerettél volna...

A költözéssel mi volt a baj?

A szakítást nem lehetett volna helyrehozni?

2021. máj. 25. 14:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egyszer elhittem, hogy van egy hozzám hasonló ember, összejöttem vele, le is költöztem hozzá, és kiderült, hogy egy féreg, aki lopàsból él, és olyan koszos, hogy elkapott tőle a hányinger. Lent ragadtam nála, és hónapokat szenvedtem, eleteblegrosszabb féléve volt, enni nem tudtam mit, az ekcémám 100%-os volt, nem bírtam a koszt, állandóan takarítottam, és két perc múlva ugyanolyan retek volt, mint előtte. Ba sztatott az anyósjelölt is, akk egy fedél alatt élt velünk, a munkám éhbér volt, és annak a nagy részét le kellett tennem, stb. Nem sok kellett ahhoz, hogy vonat sínre feküdjek, talán egy pár nap. Na ez volt életem legrosszabb döntése, aztán szerencsére a pici segítséggel kihúztam magamat a szarból, és azóta hasznosan töltöm az időmet, egy olyan ember társaságàban aki tiszta, és egyedül lakik, és nem akar velem összeköltözni, én is egyedül élek, és ez így tökéletes.
2021. máj. 25. 14:59
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Regeltem ide
2021. máj. 25. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Megszülettem. Jó, császármetszéssel, szóval nem egészen az én döntésem volt. Biztos sejtettem, hogy semmi jó nem fog várni. :)
2021. máj. 25. 18:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi szakjaim... Bárcsak visszacsinálhatnám. Azóta is szívok miatta.
2021. máj. 25. 18:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Pl.: hogy 1000 éve ugyanazon a munkahelyen dolgozok. Vagy hogy belementem egy képzésbe, aminek nem lett értelme, és egy rakat manit kib*tam rá.
2021. máj. 25. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!