Mi volt életed legrosszabb döntése?
Figyelt kérdés
Ami akár egész életedre kihat vagy súlyos következményekkel járt.2021. máj. 25. 12:49
1/12 anonim válasza:
szakítás, pillanatnyi bizonytalanság miatt
2/12 Sulek Péter válasza:
Egyetem rossz szakválasztás,költözés
4/12 anonim válasza:
#3 úgy olvastam, hogy védekezés szex nélkül 😂
5/12 A kérdező kommentje:
Védekezés nélküli szex szinte minden embernek van életében minimum egyszer...😅
Az akkor kínos, ha valamilyen betegséget szedsz össze, vagy terhes leszel/teherbe ejtesz olyan valakit, akivel csak kalandot szerettél volna...
A költözéssel mi volt a baj?
A szakítást nem lehetett volna helyrehozni?
2021. máj. 25. 14:36
6/12 anonim válasza:
Az, hogy egyszer elhittem, hogy van egy hozzám hasonló ember, összejöttem vele, le is költöztem hozzá, és kiderült, hogy egy féreg, aki lopàsból él, és olyan koszos, hogy elkapott tőle a hányinger. Lent ragadtam nála, és hónapokat szenvedtem, eleteblegrosszabb féléve volt, enni nem tudtam mit, az ekcémám 100%-os volt, nem bírtam a koszt, állandóan takarítottam, és két perc múlva ugyanolyan retek volt, mint előtte. Ba sztatott az anyósjelölt is, akk egy fedél alatt élt velünk, a munkám éhbér volt, és annak a nagy részét le kellett tennem, stb. Nem sok kellett ahhoz, hogy vonat sínre feküdjek, talán egy pár nap. Na ez volt életem legrosszabb döntése, aztán szerencsére a pici segítséggel kihúztam magamat a szarból, és azóta hasznosan töltöm az időmet, egy olyan ember társaságàban aki tiszta, és egyedül lakik, és nem akar velem összeköltözni, én is egyedül élek, és ez így tökéletes.
8/12 anonim válasza:
Megszülettem. Jó, császármetszéssel, szóval nem egészen az én döntésem volt. Biztos sejtettem, hogy semmi jó nem fog várni. :)
9/12 anonim válasza:
Egyetemi szakjaim... Bárcsak visszacsinálhatnám. Azóta is szívok miatta.
10/12 anonim válasza:
Pl.: hogy 1000 éve ugyanazon a munkahelyen dolgozok. Vagy hogy belementem egy képzésbe, aminek nem lett értelme, és egy rakat manit kib*tam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!