Mi volt az eddigi életed legjobb és legrosszabb döntése?
Legjobb döntés: 19 évesen elkezdtem edzeni, aminek hála normális férfias alkatom van és nem maradtam nyeszlett
Legrosszabb döntés: az egyetemen nagyon mellényúltam a szakválasztással, emiatt keresek 180 ezret...
Még nem tudom melyik a legrosszabb. Mert amikor megtettem őket, akkor jónak tűnt, és most talán rossz, de lehet jól jövök ki belőlük.
De talán... talán az, amikor kérdés nélkül beleszívtam a fűbe amit haverom kínált. Hihike.
A legjobb: hogy dobbantottam egy nagyon toxikus közegből. Nem mertem meglépni eleinte, de most érzem igazán mennyire jót tett, és mennyivel boldogabb vagyok azóta.
A legrosszabb: hogy túl korán álltam neki a jogsinak, fejben szerintem nem voltam még rá elég készen, mikor belevágtam. Kell kudarc is, hogy tanuljunk belőle, de.. azért azt a pénzt jobb lett volna másra csoportosítani.
Legjobb: hogy felmondtam a munkahelyen, amit nagyon nem szerettem.
Legrosszabb: hogy benne maradtam egy verbálisan bántalmazó kapcsolatban még 2-3 évig, csak azért, mert azt hittem tudok rajta segíteni. Nagy tévedés volt.
Legrosszabb: átmentem egy nagyon jó általános iskolából egy nagyon rossz gimnáziumba a hatodik osztály elvégzése után, mert a szüleim úgy akarták. Azóta szerencsére már egy másik intézményben tanulok.
Legjobb: elkezdtem futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!