2/8 anonim válasza:
Legjobb: elkezdtem a real recoveryt (10 év komoly, majdnem halálos étkezési zavar után), gyógyult vagyok, boldog, végre írom a könyvemet, de mind állat, mert van ezer ötletem és energiám hozzá.
Legrosszabb: hogy 19 évesen ahelyett, h magasról tettem volna mások véleményére, elkezdtem őrült módon fogyókúrázni, és belecsúsztam az anorexiámba és bulimiámba (amikbe majdnem meghaltam 35 kilósan)
4/8 anonim válasza:
Legrosszabb a gyerekvállalás, a legjobb, hogy pályáztam anno külföldi gyakorlatra amit meg is kaptam
5/8 anonim válasza:
Legjobb, hogy pályát váltottam.
A legrosszabb, hogy nem szakítottam meg a kapcsolatot hamarabb apámmal.
6/8 anonim válasza:
Én folyamatosan ezt teszem: rossz iskolaválasztás, rossz munkahely-választás, a megfelelő ember elmarása magamtól. (F)
7/8 anonim válasza:
Legjobb a gyerekvállalás volt. Legrosszabb, hogy kivel. 😃😃
8/8 anonim válasza:
legjobb egy macbook pro 9 evvel ezelott amit a mai napig hasznalok,
legrosszabb meg egy autohitel, bar mar lejart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!