1/16 anonim válasza:
1999-ben olyan szakot sikerült választani az egyetemen, amivel aztán később nem tudtam elhelyezkedni. De ha végiggondolom az akkori szempontjaimat, akkor még most is mindig arra jutok, hogy az akkor rendelkezésemre álló információk alapján nem tudtam volna másképp dönteni. (Csak az az információ hiányzott, hogy mivel lehet majd 5 év múlva jól elhelyezkedni, de ez nyilvánvalóan nem tudható előre...)
2/16 anonim válasza:
Par eve felvettem egy hitelt egy banktol. Vissza fizettem Mar de kamatokkal stb Kb duplajat fizettem. Soha tobbe nem veszek fel hitelt es mindenkinek ezt ajanlom.
3/16 anonim válasza:
Hulla részegen tőzsdézgettem, másnap nulla forint volt az egyenlegem.
4/16 anonim válasza:
Tanár szakmát választottam. Persze imádok tanítani, inkább a magyarország egy fostalicska.
Amikor elkezdtem, még a Gyurcsány kormány után először volt hatalmon a fidesz, így még volt reménységem, hogy idővel jobb lesz a helyzet. Azóta sem tudok saját életet kezdeni, albérletbe költözni, párom sincs, nem is ismerkedek ez miatt. Még egy főiskolát már nincs erőm, se kedvem végignyomni, hogy szakmát váltsak, belefáradtam ebbe az egész szaros rendszerbe.
5/16 anonim válasza:
Nem mentem el prostihoz. Most már impotens vagyok és szűzen fogok meghalni.
6/16 anonim válasza:
4. Nem kell ahhoz főiskola, hogy szakmát válts! Ma már egy csomó felnőtképzési lehetőség van, csak végez el valami szakmát ami érdekel és ennyi, ráadásul egy csomó 1 éven belül is simán elvégezhető és szakmát ad.
7/16 Ghgj válasza:
Rágyújtottam 15 évesen, poénból rászokattuk egymást a kolis szobatársaimmal. Évi egyszer találkozunk, egyöntetűen bánjuk azóta is. :(
8/16 anonim válasza:
Mindig ezt teszem: vagy belemegyek valamibe, amivel szívok, vagy nem vállalok be valamit, amivel meg épp szerencsémm lehetne.
Hihetetlen, hogy nem tudom sosem, mi a jó.
9/16 anonim válasza:
Mindig új esélyt adtam a barátnőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!